„2 Barų“ dalyviai prisižaidė: Gabija vakarą leido Martin glėbyje

  • Teksto dydis:

TV3 vasaros realybės šou „2 Barai“ žiūrovus nuolat stebina staigmenomis – štai ir dar viena: projekto gerbėjai su savo numylėtiniais galės susipažinti iš arčiau.

Du laimingieji projekto gerbėjai visas vidines projekto intrigas jau netrukus galės pamatyti iš arčiau – tereikia sudalyvauti „2 Barų“ kūrėjų bei poilsio ir sveikatinimo komplekso „Atostogų parkas“ surengtame „Facebook“ konkurse. Konkurso nugalėtojai bus paskelbti jau šį penktadienį.

Du „2 Barai“ gerbėjai galės mėgautis trijų dienų atostogomis. Laimingųjų laukia ne tik nakvynė viešbutyje, galimybė pasidžiaugti vandens pramogomis net 12 šiltų baseinų, ypatingos sveikatinimo procedūros, bet ir išskirtinė proga iš arti pabendrauti su savo mėgstamiausiu „2 Barų“ dalyviu – išgirsti pasakojimus iš pirmų lūpų.

O šiandien, antradienį, „2 Baruose“ žiūrovai išvys dar vieną realybės šou dienoraštį, kuriame – netikėtas posūkis. Geltoną kortelę už naktines išdaigas gavęs Martin vėl prisižaidė – vakarėlio metu glaustėsi su praėjusių metų dalyvio Žygio mergina Gabija.

Panašu, kad dėl tokio Gabijos poelgio Žygis kaip reikiant įpyko, o su jo draugais susisiekusi mergina sužinojo, kad jųdviejų santykiams šis įvykis – didelė grėsmė.

Ar tikrai Martin ir Gabijos santykiai peržengė ribas? Ar tarp dviejų projekto dalyvių įsiplieskė romanas? Ar Žygis atleis savo merginai?

„2 Barai“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais 21 val. ir sekmadieniais 19.30 val. per TV3!


Šiame straipsnyje: realybės šou2 Baraiflirtas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ineta

Ineta  portretas
Martin ar tu isimilėjai gabija
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių