Per 19 valandų iš Tauragės nužygiavo į Kauną

Tauragiškis Saulius Bagdonas, šeštadienį startavęs prie Tauragės pilies, per 19 valandų nužingsniavo 130 km ir sekmadienio rytą pasiekė Kauno Rotušės aikštę.

Likus 10 kilometrų, prie S. Bagdono jungėsi vis daugiau žmonių. Tiek pėsčiomis, tiek dviračiais jie būriavosi šalia ir kartu artėjo prie Kauno. Žygio dalyvis keliavo iš Tauragės per Jurbarką, toliau – Panemunės keliu.

„Nėra žodžių, kuriais galėtume išreikšti mūsų padėką Jums. Jūsų palaikymas pačiu netikėčiausiu metu suteikė jėgų ir įkvėpė visą komandą pasiekti užsibrėžtą tikslą. Ne vienam mūsų tai buvo viena sunkiausių naktų gyvenime. Buvo verta“, – įveikus iššūkį kalbėjo idėjos sumanytojai.

Šio įspūdingo iššūkio tikslas – atkreipti dėmesį į mūšyje su negailestingu vėžiu kovojančią trimetę mergaitę.

„Visi esame skirtingi. Vienam ekstremalu tai, ką daro „Red Bull“ atletai, kitam ekstremalu žiemą išeiti iš daugiabučio į lauką ir kovoti su slidžiais laiptais. Mes skirtingai suprantame ekstremalumo sąvoką, todėl skeptikų prašyčiau pernelyg aštriai nekritikuoti, nes kiekvienas iš mūsų savo gyvenimo kelią įsivaizduojame skirtingai. Kas šiandien vienam atrodo neįmanoma, kitam – kasdienybė“, – interviu portalui LRT.lt anksčiau yra sakes S. Bagdonas.

Per daugiau nei 3 metus įvairiuose žygiuose „Aktyvios Tauragės“ prezidentas S.Bagdonas jau yra įveikęs beveik 4000 km.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių