Namų idėjų centras „NIC“ siūlo susikurti svajonių interjerą

  • Teksto dydis:

Čia gimsta interjerai! Namų idėjų centras „NIC“ - specializuotas apdailos medžiagų ir interjero prekių prekybos centras Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose. „NIC“ prekybos centrai skirti statantiems, remontuojantiems ar planuojantiems tai daryti. Moderniame prekybos centre „NIC“ nesiblaškant ir neskubant, viename pastate rasite namo, buto, patalpos ar biuro įrengimui ir dekoravimui naudojamų šiuolaikiškų apdailos medžiagų, interjero prekių, dekoravimo detalių ir meno darbų asortimentą.

Kai vonios kambarys tampa jaukiausia erdve jūsų namuose

Nereikia net abejoti, jog medinės grindys suteikia vonios kambariui jaukumo ir natūralumo pojūtį. Medinės grindys gali vilioti savo šiluma, natūraliu vaizdu, tačiau šiandieninėms grindims reikia daug daugiau – ne vien tik išvaizdos privalumų. Kai kalba pasisuka apie komfortą ir praktiškumą, lūkesčiai didėja. Norisi atsparumo, ilgaamžiškumo, natūraliai atrodančių, nebijančių drėgmės ir lengvai prižiūrimų grindų. Todėl Quick Step sukūrė naujos kartos vinilinę dangą, kuri atitinka ne tik praktinius reikalavimus, bet ir estetiškai maloni – kaip tikros medinės lentos. Naujoje Quick Step „Pulse“ kolekcijoje yra 20 dekorų, kurie atitinka naujausias interjero dekoravimo tendencijas.

Įsigykite „Pulse“ naujienas prekybos centre „NIC“ salonuose Kaune arba Klaipėdoje, specializuotuose QUICK STEP.

Dar didesnis baldų ir aksesuarų pasirinkimas

„Zuiver“ kompanija siūlo didelį baldų, šviestuvų ir aksesuarų pasirinkimą prieinamomis kainomis. Olandų gamintojo „Zuiver“ požiūris į skandinavišką estetiką - naujas, kitoks. Išlaikydami intuityviai juntamus stiliaus bruožus kompanijos dizaineriai į namus įleidžia daug minkštų formų, įvairių spalvinių derinių, todėl interjeras yra lengvas ir žaismingas. Įsigykite „Zuiver“ naujienas prekybos centre „NIC“ Klaipėdoje, interjero ir užuolaidų studijoje JAUKUMAS.

Dar didesnis namų tekstilės gaminių pasirinkimas

Namų tekstilės asortimentą sudaro: antklodės, pagalvės, patalynės komplektai, paklodės, pagalvėlės, chalatai. Salone ACCANTO siūlomas platus skirtingų stilių bei medžiagiškumų (medvilnė, satinas, bambukas) pasirinkimas, todėl tikrai rasite sau tinkantį ir geriausiai Jūsų norus atitinkantį variantą.

Kokybiškų namų tekstilės gaminių įsigyti galite prekybos centre „NIC“ Kaune, salone ACCANTO.

Dekoro medžiagos stilingam sienų dekoravimui

Pats papraščiausias būdas savo namus padaryti jaukius ir asmeniškus - pasirinkti mėgstamas sienų spalvas. Jei norite, suteikti būstui erdvės įspūdį, turite atsisakyti visų intensyvių bei tamsių atspalvių ir rinkti šviesius spalvų tonus. Jei jūsų būstas erdvus, galite eksperimentuoti su įvairiomis spalvomis, rinktis ryškius dekorus akcentinėms sienoms. Tam puikiai tiks naujiena „Valpaint“ dekoro medžiagos - tai modernūs ir rafinuoti vandens pagrindu pagaminti dažai, skirti interjerui. Šie itališki dekorai unikalių spalvų ir atspalvių, leidžia kurti šiuolaikinius interjerus, suteikia galimybę paviršius puošti tauriojo metalo fragmentais, įterpiant aukso, sidabro ar oksiduotais efektais.

Dekorus galima apžiūrėti prekybos centre „NIC“ Kaune.

Modernus dizainas stilingam interjerui

Šiais metais Čekijos krosnelių gamintojas ROMOTOP pristatė naujieną - židinys SOLID su HEIN keramikos apdaila (spalvos pasirenkamos). Šio židinio stiklas gali būti tiesus arba kampinis L formos (kairinis arba dešininis). Galingumas 2-7/8kW, Efektyvumas 85%. Židinys dekoruotas didelio formato glazūruotomis keramikos plytelėmis. Tai natūrali medžiaga, jos akumuliacinių savybių dėka patalpa apšildoma spinduline šiluma netgi ir pasibaigus kūrenimui.

Daugiau informacijos apie produktą sužinosite prekybos centre „NIC“ Kaune arba Klaipėdoje, salonuose VILPRA.

Juoda, balta - klasikinis spalvų derinys

Niekuomet neišeinantis iš mados neutralių spalvų juodos ir baltos spalvų derinys puikiai tinka bet kokio stiliaus interjerui: klasikiniam ir moderniam, eklektiškam ir minimaliam. Derindami raštus, matmenis, skirtingas tekstūras, kaskart sukursite vis kitokį rezultatą. Keraminių plytelių įsigyti prekybos centre „NIC“ Kaune, salone EUROTOPAS.

Stilingam interjero apšvietimui

Modernaus dizaino ir rafinuotų linijų ORGANICA (Ispanija) šviestuvai sukurti stilingam įvairių erdvių interjero apšvietimui. Šviestuvai ne tik dekoratyviniai, tačiau ir funkcionalūs. Šviestuvuose esančios ertmės puikiai praleidžia šviesą, todėl puikiai apšviesite bet kurį kambarį. Šie šviestuvai ras vietą kiekviename interjere ir, žinoma, Jūsų širdyje! Neribota pasirinkimo laisvė – nuo pakabinamų šviestuvų, toršerų iki stalo lempų prekybos centre „NIC“ Kaune arba Klaipėdoje, salonuose EKOLIUMENAS.


Šiame straipsnyje: interjerasNICnamaiidėjos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių