Sezono geidžiamiausias - dryžiais margintas švarkas

  • Teksto dydis:

Nors dryžiais margintas švarkas vadinamas vasaros sezono tendencija, tokį galėsite drąsiai vilkėti ir rudenį. Juo praturtinsite darbui skirtų drabužių ansamblius, lengvai priderinsite prie laisvalaikio drabužių, rašo moteris.lt.  

Vasarą vyrauja sodrių spalvų mada, tačiau daugiausiai skirtingų derinių sukursite įsigijusios juodai baltai dryžuotą švarką. Juodą spalvą gali pakeisti ir kitos, pavyzdžiui, tamsiai mėlyna arba pilka. Toks švarkelis kurs vasarišką nuotaiką, o rudens garderobui suteiks gaivumo, modernumo. Jei jūsų viršutinė kūno dalis yra siauresnė, rinkitės skersai dryžuotą švarką. Jis platins pečius ir subalansuos figūrą. Jei pečiai ir taip gana platūs, labiau tiks vertikalūs dryžiai.

Ieškokite neįmantraus klasikinio silueto – tiks daugeliui progų. Ypač madingi minimalistiniai kiek trumpesni švarkeliai be apykaklės, taip pat su ilgesniais įžambiais skvernais priekyje. Nenorinčios rizikuoti gali įsigyti paprastą liemenuotą švarką, šis tiks daugumai figūrų.

Dryžiais margintas švarkas darbe atrodys puikiai, jei derinsite tinkamus aksesuarus ir gebėsite atsirinkti tinkamas spalvas. Darbo aplinkai tiks vasariška pastelinių atspalvių gama: pieno baltumas, kreminė, švelni kakavos, prigesinta rožių, pilkšva ir panašios.

Laisvu metu dryžuotą švarką derinkite prie patogių drabužių: džinsinių marškinėlių, trikotažinės palaidinės, ryškiaspalvių kelnių, maksi suknelės ir kitų. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

bus

bus portretas
gražu pažiūrėti, kaip mūsų miestai ir miesteliai pasipuoš zebrų kaimenėmis. Juk tuoj "madingosios" visuomenės atstovės puls vilkėti juostuotais švarkais, ir nesvarbu, kad bus visos panašios, kaip du vandens lašai.

Mada

Mada portretas
Švarkas yra vyriškas drabužis, o moteriškas drabužis vadinamas ŽAKETU. Tai reikia atsiminti visiems ir visoms!!!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių