K. Middleton efektas: britės nėščiosios mėgdžioja hercogienės stilių

Jungtinei Karalystei nekantriai laukiant Kembridžo hercogų, geriau žinomų kaip princas Williamas ir jo žmona Kate, pirmagimio, sociologai spėlioja, ar karališkasis kūdikis nepaskatins šalyje naujagimių bumo. Aišku viena – vadinamasis Kate efektas jau turėjo įtakos besilaukiančiųjų stiliui. Būsimos mamos nori būti stilingos kaip ir princo Williamo žmona.

Kembridžo hercogienė kaip ir princesė Diana viena labiausiai pasaulyje stebimų moterų. Dėmesio netrūko ir besilaukiant pirmagimio. Kate efektu vadina jos įtaką žinovai – daug būsimųjų mamų stengiasi atrodyti taip pat stilingai. Vienos iš parduotuvių šeimininkas sako, kad madingų ir dailių drabužių besilaukiančioms moterims pardavimas šoktelėjo net 5 kartus, palyginti su praėjusia vasara. O Kembridžo hercogienė renkasi ir nebrangius vadinamuosius pagrindinės gatvės drabužius, ir brangius dizainerių kūrinius.

„Mano nuomone, hercogienės stilius, kai ji laukėsi, jai labai tinka. Jis labai tinkamas, paprastas ir modernus, taip pat ir jaunatviškas. Taip ir turi būti“, – mano drabužių kūrėja Amanda Wakeley.

Ekspertai atkreipia dėmesį, kad hercogienės drabužiai išliko gana prigludę, bet neaptemti. Ji nevengia parodyti rankų, bet iškirptės – mažesnės. Stilius išliko, koks buvęs, bet liemens linija aukščiau.

„Manau, moteris gali ir būdama nėščia atrodyti neįtikėtinai gražiai, nebūtina rengtis beformiais drabužiais. O ji juk viešas asmuo, turi pasitempti. Kate ir toliau nešiojo palaidus plaukus – tai paprasčiau. Ji visuomet atrodė labai madingai“, – įsitikinusi stilistė Hannah Teare.

Dabar moterys nekantriai laukai išvysti, kaip atrodys Kate, kai figūra vėl grįš į normą, gimus jos pirmagimiui. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių