Zvonkus sudrebinusio skandalo pinkles išnarpliojo „Akistata“

Deivydo ir Natalijos Zvonkų šeimą sudrebinusį skandalą narplioja ne tik policija, bet ir TV3 kriminalinė laida „Akistata“.

Iškart po policijos paviešinto pareiškimo spauda sumirgėjo įtarimais, kad Deivydas Zvonkus išprievartavo merginą. Šiandien byla jau guli ant Vilniaus apygardos prokurorų stalo. Sujudo aukščiausi teisėsaugos organai, nes byla labai miglota ir gali būti klastinga pačiam dainų autoriui ir atlikėjui Deivydui Zvonkui.

Kas prieš pusantros savaitės nutiko viename sotinės daugiabučių, bandoma ištirti iki smulkiausių detalių. Pats Deivydas žurnalistus tikina, jog apie tokį absurdišką kaltinimą iš žurnalistų išgirdo pirmą kartą. Jo žmona Natalija Zvonkė neatlaikiusi įtampos net pasisamdė apsaugininkus. Šie ją akylai saugo nuo smalsių žiniasklaidos atstovų. Skandalas įgauna pagreitį. TV3 laidos „Akistata“ kūrybinė grupė atliko savo tyrimą ir išnarpliojo šokiruojančių faktų bei klastingo melo pinkles.

Kita, ne mažiau skandalinga trečiadienio „Akistatos“ tema - parlamentarės Astos Baukutės šeimos nuodėmės. Pastaruoju metu moteris vis dažniau pakliūva į nemalonias istorijas. Šį kartą skandalo kaltininkas - jos vyras, aplinkos ministro patarėjas Kęstutis Rupulevičius. Įtariama, kad jis Vilniaus centre rėžėsi į šviesoforą ir iš įvykio vietos pabėgo. Parlamentarė žurnalistams sakė, kad su vyru apie šį įvykį dar nekalbėjo, nors jau buvo praėjusios keturios dienos, tačiau pažadėjo „Akistatos“ žurnalistams viską atvirai papasakoti, kai tik pati pabendraus su vyru.

Karščiausi savaitės įvykiai iš pirmų lūpų laidoje „Akistata“ - trečiadienį, rugsėjo 23 dieną, 19.40 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių