Zvonkės sesuo K.Ivanova nusimetė drabužėlius

Grupės „Yva“ atlikėja Kristina Ivanova visuomet buvo žinoma kaip tylioji Natalijos Zvonkės sesuo. Bet štai atėjo metas lįsti iš šešėlio.

Kristina ryžosi kol kas atviriausiai savo sesijai žurnale „Playboy“.

Kas atsitiko, kad pradėjai siekti pripažinimo?
Pirmas postūmis gal buvo tai, kad gruodį išsiskyriau su vaikinu. Gal tokie dalykai visada šiek tiek pastūmėja moterį, tai – tarsi kažko naujo pradžia. Vėlgi šią vasarą sublogau 10 kg, o man patinka būti lieknai. Dabar aš patenkinta savo kūno formomis ir linijomis, nebematau tų trūkumų, kurie buvo anksčiau.

Kas tau atrodo seksualu?
Raudona spalva. Kartais – derinyje su juoda. Aš apskritai kaip bulius koridoje – į raudoną iškart reaguoju. Net, galima sakyti, be jos negaliu gyventi. Kiekvieną dieną privalau dėvėti arba turėti su savimi bent vieną raudoną daiktelį. Todėl visada nešiojuosi raudoną piniginę – jei kas, bent į ją galėčiau pasižiūrėti.

Puikiai žinai, kad apnuoginto kūno demonstravimas padeda išgarsėti...
Taip, padeda – o jei gerai pasirodysi, atsiranda naujų pasiūlymų, gali eiti toliau. Bet jei blogai – gali užgesti ir dar vilkti paskui save neigiamą šešėlį už tą apsinuoginimą. Šiame „Playboy“ – pati nuogiausia mano fotosesija, todėl gavusi pasiūlymą pasvėriau visus „už“ ir prieš“. Aš apskritai esu viską apsvarstanti mergina. Jaučiuosi atsakinga ne tik už save, bet ir už grupę „Yva“. Juk jos įvaizdis – dešimties metų darbas. Jei susimaučiau, pakenkčiau ne tik sau.


Šiame straipsnyje: Kristina IvanovaPlayboy

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių