„Žvaigždžių duetai“: komisija pasirodymą komentuos telefonu

Per penkis LNK „Žvaigždžių duetų“ sezonus projekto komisijos visus savo komentarus išsakydavo TV studijoje.

Tačiau šį kovą, kai siautė virusai, ne vieną parklupdę į ligos lovą, teko daryti išimtį.

Andriaus Šedžiaus mylimoji Monika Kvietkutė negalėjo atvykti į „Žvaigždžių duetų“ filmavimą, kuriame duetai dainavo susikeitę poromis.

Merginą vargino beveik 40 laipsnių temperatūra. Vieną filmavimo dieną Monika didvyriškai atlaikė, bet į antrąją atvykti jau nebesugebėjo.

Porų susikeitimo vakare Monika turėjo dainuoti su Evelina Sašenko. Susirgus laikinai partnerei, į filmavimą neatvyko ir Evelina, sukeldama apkalbų audrą.

Daugelis tai įvertino kaip Evelinos poziciją savo partnerio Edmundo Štengerio – Mundžio skandale.

Tačiau merginos galų gale uždainavo - jų daina buvo įrašyta vėliau ir žiūrovams bus parodyta šį šeštadienį.

Tačiau komisijai poros kūrinį teks vertinti telefonu.

Savo balus telefonu, išklausęs Monikos ir Evelinos dueto, skirs komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis ir nariai Edita Daniūtė, Donatas Katkus bei Rasa Vaitkevičiūtė-Ivanauskienė.

Kadangi šokėja Edita Daniūtė šiuo metu vieši Estijoje, jai dainos įrašas išsiųstas iš anksto.

Porų susikeitimo vakare Žilvinas Žvagulis dainuos su Justinu Jankevičium, Mia su Edmundu Štengeriu - Mundžiu, Deivis - su Marium Jampolskiu, Milisandra - su Aiste Pilvelyte, Inga Valinskienė - su Romu Bubneliu, Renata Voitechovskaja - su Ruslanu, Andrius Butkus - su Liepa, Ieva Gervinskaitė - su Algiu Radzevičiumi, Giedrius Leškevičius - su Irūna.

Porų susikeitimo vakare balai ir balsai bus priskiriami tam, kuris duete atstovauja ne profesionalą, o dainavimo entuziastą.

„Šio šeštadienio balsavimas labai svarbus Monikos Kvietkutės ir Ruslano Kirilkino porai, kuri praėjusią savaitę atsidūrė paskutinėje vietoje. Galbūt šį kartą Moniką ir Ruslaną nuo iškirtimo išgelbės Evelina Sašenko?“, - vylėsi „Žvaigždžių duetų“ prodiuserė Laura Paukštė.

Šiame vakare bus sumuojami dviejų savaičių rezultatai ir paaiškės dar viena pora, kuri turės palikti „Žvaigždžių duetų“ sezoną „Lemiama kova“.

Tiesioginis žiūrovų balsavimas- šeštadienį 19 val. per LNK.


Šiame straipsnyje: Žvaigždžių duetai

NAUJAUSI KOMENTARAI

kaimietis

kaimietis  portretas
kodėl tik žvaigždes o ne super žvaigždes,porą kartų pabliovė tele ekrane ir super super ryškiausia,didžiausia,na tiesiog saulė xa xa xa
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių