Žmona nori iš savo namų iškeldinti vyro meilužę

Įsivaizduokite situaciją – teisėta žmona turi kreiptis į policiją ir antstolius, kad jie iš nuosavo namo iškeldintų jos vyro meilužę. Atrodo sunkiai įtikėtina, tačiau būtent tokią istoriją pirmadienį papasakos LNK televizijos laida „24 valandos“.

Su ponia Danuta pirmą kartą susipažinome prieš pusmetį. Tuomet ji papasakojo, kaip buvo išvykusi į Angliją prižiūrėti anūkų, o grįžusi į Kauno priemiestyje esantį namą rado jame ne tik savo vyrą, bet ir jo meilužę.

Turto dalybos ir skyrybos užsitęsė, tad Danuta jau dvejus metus gyvena pas kaimynystėje įsikūrusią seserį. Ir kasdien pro langus mato, kaip name, kurį jie statė su vyru, šeimininkauja kita moteris. Nors teismas įpareigojo abu sutuoktinius dalintis name esančiomis patalpomis, o kitą moterį – išsikraustyti. Prieš pusmetį Danuta, negalėdama patekti į kambarį, kurio durys buvo užkaltos, išpjovė sienoje skylę. Tačiau, kaip ji pasakoja, vyras dar tą patį vakarą angą užtaisė.


Šiame straipsnyje: šeimažmonameilužėkonfliktas

NAUJAUSI KOMENTARAI

l

l portretas
niekur neiškeldins-namą dalins pusiau, reikia parduoti ir pinigus pusiau pasidalinti arba gyventi kartu, moteriškė irgi gali kokį simpatiją atsitempti-kuo baisesnį tuo geriau

tai

tai portretas
kur tie 250 ginkluotų drąsuolių dingo

as tai taip buciau padariusi

as tai taip buciau padariusi  portretas
tam diedui ir jo kur...vai reikejo akis rugstim isplikyti
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių