Žiūrovus pribloškė komedijoje „Vingiuotas kelias namo“ besimasturbuojantis šuo

Rimtas solidus architektas Piteris (Robertas Downey jaunesnysis) skuba pas gimdančią žmoną, bet jo kelyje pasimaišo apie žvaigždės karjerą svajojantis keistuolis aktorius Itanas (Zachas Galifianakis), kuris įkalba Piterį drauge leistis į kelionę automobiliu. Su jais keliauja ir nenuspėjamo elgesio šuo.

Kad vairuoti nebūtų nuobodu, Itanas parūko „žolės“ ir nuvingiuoja iki pat Meksikos. Čia jį sustabdo Meksikos pasienietis, kuris įtariai klausia: „Kodėl tavo akys stiklinės?“

„Aš sergu glaukoma (akių liga)“, – oriai paaiškina Itanas.

„O tavo šuo irgi serga glaukoma? Nes jo akys taip pat stiklinės“, – neatlyžta pasienietis.

Kino salėje pasigirsta juokas – prancūziško buldogo, vardu Sonny, išgyvenimai sukelia daugiausia juoko.

„Iš pradžių net nebuvo minties apie tai, kad šiame filme bus šuo“, – aiškino komedijos „Vingiuotas kelias namo“ režisierius Toddas Phillipsas. Tačiau aštrindamas dviejų vyrų charakterių skirtumus, režisierius nusprendė, kad vienas iš jų galėtų turėti šunį, o kitas – nekęsti šunų padermės.

Tuomet prasidėjo šuns, prancūziško buldogo, paieška. Visi vyriškos lyties buldogai svėrė per daug, kad aktoriai galėtų jį nešioti rankose, tad kūrėjai nusprendė, kad vyriškos lyties šunį filme gali suvaidinti ir perpus mažiau sverianti prancūzų buldogų veislės kalė. Išskyrus vieną sceną. Vieną nepadorią sceną, kai šuo masturbuojasi. Ši scena šokiravo nemažai kino žiūrovų.
             
Kaip atsirado šis beprotiškas pokštas? „Tiesiog šovė į galvą tokia mintis. Sutinku, kad kartais elgiuosi kaip paauglys. Bet pamaniau, kad tai bus juokinga“, – teisinosi Toddas Phillipsas. Filmo režisierius taip pat turi šunį, bet niekada nėra matęs nieko panašaus: „Mano šuo taip tikrai nesielgia. Mano šuo – džentelmenas“.

Šuniui teko nemažai išgyventi filmavimo aikštelėje. Pagal scenarijų Piteris ne tik nemėgsta, bet nekenčia šunų. „Jei tas šuo atsidurs mano rankose, aš jį perplėšiu pusiau“, – vienoje scenoje pareiškia Piteris.

Keršydamas už skriaudą, kurią patyrė dėl keistuolio aktoriaus Itano ekscentriško elgesio, Piteris nusprendžia apspjauti jo šunį.

Robertas Downey jaunesnysis prisipažino, kad tai padaryti buvo taip pat sunku, kaip ir vožti vaikui į paširdžius. Aktorius prisiminė, kaip režisierius kelis kartus griežtai pareikalavo spjauti šuniui į snukį. „Aš jam atsakiau, kad tai per didelis kraštutinumas. O jis varo savo: „Tiesiog spjauk tam šuniui į snukį“. Mano personažas nemėgsta šunų, o Itanas juos mėgsta. Bet man vis tiek buvo nesmagu spjauti į šunį“, – kratė galvą R.Downey jaunesnysis.

Tai išgirdęs Zachas Galifianakis bandė paguosti kolegą: „Aš irgi nemėgstu šunų. Jaučiu jiems alergiją. Bet Sonny buvo puiki. Tiesą pasakius, darbo metu ji visą laiką miegojo. Ir ji knarkia kaip aš“.

Ir abu aktoriai nusijuokė.

Kokius nuotykius kalytei teko patirti filmavimo aikštelėje kartu su dviem pakvaišusiais aktoriais, galima tik spėlioti. Bet daug ką galima pamatyti šiuo metu Lietuvoje rodomoje komedijoje „Vingiuotas kelias namo“.  


Šiame straipsnyje: Vingiuotas kelias namo

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių