Žiūrovai pirmą kartą pamatys tikrąjį Radži

Realybės šou „Pirmas kartas su žvaigžde“ rengėjai trečiadienį žada parodyti tikrąjį Radži.

„Per savaitę užsienyje atsiskleidė tikrasis žvaigždės veidas, - šypsosi kelionių realybės šou „Pirmas kartas su žvaigžde“ rengėjai. - Jo galvoje sukosi tik „garbanotos“ mintys.“

Naujajame LNK kelionių realybės šou žinomos žvaigždės keliauja kartu su pirmą kartą ilsėtis vykstančiais žmonėmis.

Nuo pat pirmų akimirkų Radži ir jos pakeleivės kalbos sukosi apie seksą. Pirma dieną vos atvykę į Turkiją, Radžis ir Perla nukeliavo prie baseino, prie kurio Radži iš karto savo pakeleivei ieškojo vyro. Radžio galvoje sukosi mintys apie Perlos seksą su poilsiaujančiais vyrais.

Radži gaila - juk seksualioji Perla tiek laiko vieniša! Prasideda paieškos... Radžis pamato simpatišką vaikiną ir drebia: „Žiūrėk, ateis jis, išsitrauks savo...”

Tačiau Perla, kuri susipažino su Radži tik tos dienos ryte, dėl tokio atviro bendravimo visiškai nesijaučia nepatogiai. Anaiptol, jai patinka. Ji prisipažįsta šalia tokio simpatiško jaunuolio kaip Radži besijaučianti pakylėta.

Pati Perla per visą kelionę su savo mylimu dainininku vaikščioja įsikibusi į parankę ir visas gerbėjas baido į šalį, su Radžiu net pašokti niekam neleidžia.

Kaip į tokį dėmesį reagavo žvaigždė, žiūrovai pamatys naujame realybės šou „Pirmas kartas su žvaigžde“ trečiadienį 20.40 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių