Žinomi raudonplaukiai neslepia, kad vaikystėje sulaukdavo patyčių

Grįžti į straipsnį

gg

gg portretas
Na bet žurnalistikos lygis, kas rašė šitą straipsnį? Рыжий, рыжий, конопатый“ (vertimas: „Ryžas, ryžas, strazdanotas“ Žodis ryžas yra kalbos klaida, jau kas kas, bet žurnalistai tai turėtų žinoti. Verčiamas kaip rudis, ar rudaplaukis.

l

l portretas
o man raudonplaukiai patinka, ir isties tai lietuviai yra labai saipytis megstanti taupa, vistiek rastu prie ko pribibti... taip, kad o visi 'ryzikai' nuotraukose llll simpatiski, tas ryzumas suteikia tam tikro sarmo, tik reikia nekompleksuoti, o dziaugtis, kad esi isskirtinis.

minde

minde portretas
nicole kidman taip pat raudonplauke,o ka..tokia garsi aktore,...

buvo

buvo  portretas
parsivedžiau mergą namo kaip normalią , o kaip nusirengė pasirodo ryža tai seksas buvo kaip su gatvės kate valkatūzine, šlykštu , daugiau neliečiau

Soul

Soul portretas
Gingers have a soul !

Rapolas

Rapolas portretas
Kokių tik patyčių nebūdavo, dėl ūgio, dėl aprangos, dėl plaukų šukuosenos ir spalvos, bet visi išaugame iš mokyklinio amžiaus.

Cukrelis

Cukrelis portretas
Yra labai gražus lietuviškas žodis, kuris reiškia tą patį, kaip rusų "ryžas". Tai ručkis. Kam savo kalbą teršti?

vilniete

vilniete portretas
o kas vaikysteje be patyciu uzaugo,,anais,laikais-iki istojmo i es kuomet visas teises galima apginti tu akiniuotas-tave suriku vadino tu aukstas-ilgu pravardziavo o kad raudonplaukiai-RYZAIS vadinami-zinomaabet gal cia originalumas-sava kalba norejimas kalbeti savame rate-juk ir suauge uz akiu-kolega-ar kaimyna-vadina kokiu nors ,,deminutyvu,,na, jei jiems patinka-TEGU--

vilnietei

vilnietei portretas
o tave burlioke nevadino ,kad lietuviškas raides pamiršai ?

Galerijos

Daugiau straipsnių