Žilvinas Grigaitis į Palangą skraido per Rygą

Prieš porą savaičių Žilvinas Grigaitis visus šokiravo savo vestuvėmis. Rodos, nei moters turėjo, nei į pasimatymus vaikščiojo, nei žiedo pirko. O, pasirodo, viskas vyko patyliukais.

Tačiau šio trečiadienio vakarą 20.25 val. „Karamelinės naujienos” pasakos ne apie tai.

Prisiklausęs kalbų, kad labai turtingą australę Ellę Martin vedė pirmiausia dėl pinigų, Grigaitis atvėrė įspūdingų, ant Neries kranto stovinčių savo namų duris ir drąsiai prisipažino jis – ne koks skurdžius ar moterų išlaikytinis.

„Aš vis dar valdau vienos užsienio kompanijos interesus šitame Baltijos valstybėse. Yra keli nauji projektai, kelių naujų produktų įvedimas ir buvimas šitoje rinkoje”, - apie savo darbus mįslingai kalbėjo Ž. Grigaitis.

Nors Žilvinas sako dirbantis tai Lietuvoje, tai Londone, tai visai kitame pasaulio krašte, aplinka byloja: Žilvino darbas – gerai apmokamas. Visur – tik vardiniai baldai, brangios interjero detalės, šimtus kainuojantys egzotiški gėrimai. Net dvi moterys šiame bute dulkes vos spėja valyti.

„Kažkas jau pasakė, kad parduos Grigaitis visą turtą ir iškeliaus. Nesiruošiu aš iškeliauti. Aš čia gimiau ir augau. Jei ir išvyksiu, vasaros rezidenciją pasiliksiu”, - sakė Ž.Grigaitis.

Vasaros rezidenciją Grigaitis turi ir Palangoje. Bet į pajūrį jis, kaip tikras elito atstovas, nevažinėja. Jei įsigeidžia, skrenda per Rygą į Palangą. Ateityje tai darys dar rečiau. Nes po vestuvių Grigaičio ateities planai nusidriekė į Australiją.

Šio trečiadienio vakarą 20.25 val. laidoje “Karamelinės naujienos” – Ž.Grigaičio turtų ekspozicija ir žmonos giminaičių Lietuvoje paieškos. Ar iš tiesų Žilvino sutuoktinė Ellė – Editos Mildažytės pusseserė?


Šiame straipsnyje: Žilvinas Grigaitis

NAUJAUSI KOMENTARAI

molis

molis portretas
o as tai is vilniaus i kauna vaziuoju per panevezi. taip idomiau... Absurdas. atsirado mat elitas... pienburnis.

Kas jis toks

Kas jis toks portretas
Kas jis toks, kad jus, žurnalistus taip domina?

Grybaitis

Grybaitis portretas
Nu visi zmones kaip zmones, o tas kaip urodas, tiesiai per aplinkui... Gerai kad ne per Kinija skraido dar.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių