Žemaičių tarmė – o gal kalba?

Grįžti į straipsnį

Romas

Romas portretas
Tikrieji lietuviai kalbėjo slaviškai. Jie atėjūnai nuo Dniestro,labiau giminingi gudams nei mums. O vadinamos lietuvių tarmės yra kilusuos iš žemaičių kalbos. Žemaičiai visada buvo šalis su savo teritorija,su savo kalba. Kur yra lietuvių žemės? Gudijoje? Lenkijoje? Rusijoje? Dabartinė Lietuva stovi ant Žemaičių žemės. Tikrieji lietuviai liko Gudijoje,kur ir dabar kalba savo kalba. O tos melagystės,išvedžiojimai apie tarmes tik smegenų plovimas.

Zemaitis

Zemaitis portretas
Svaiciotojai, ar ne pats svaicioji ? Realiai yra islikusios keturios baltu kalbos . Zemaiciu, lietuviu , latviu ir latgaliu.

vertinkim ir saugokim

vertinkim ir saugokim portretas
nesvarbu ar tai tarmė ar kalba.Tai Lietuva

Jonas

Jonas portretas
Jei ne kalba tada kas,nes zmones kalba,tai reiskia ,kalba.o tie kurie bijot zemaitiskos kalbos ,bekit i rusija ,sako ,kad ten nekalba zemaitiskai.

dd

dd portretas
durniai...

Anonimas

Anonimas portretas
Zemaiciu kalba ir tauta gyva jau tukstancius metu. Stai kokia didi Zemaitijos salis. Dabartyje , zemaitiskai kalbaa daugiau nei puse Lietuvos. Ir Vilniuje vedejai veikejai ir kiti demesio zmones yra zemaiciai. Ir dar Zemaitijos salis yra salia Svedijos ir Zemaitijoje nepalyginsi su kitais apgriuvusiais Lietuvoje , yra naujos sratybos , kaip antra Klaipeda is abieju greitkelio pusiu. Cia ir Turistiniai milzinai iplaukia ir atveza turtingiausius pasaulio zmones . Ir oro uostas nesmirdanciais tualetais. Kaunas , Vilnius issivalykite oro uostuose Tualetus. !!!

Man neidomu

Man neidomu portretas
Geriau apie vokieciu kalba rasytumete, man is Memelio neidomu apie zemaicius.

Svaičiotojai

Svaičiotojai portretas
Kalba? Čia, kuriam rašeivai smegeninė jau visai nučiuožus? Tuomet yra dzūkų, aukštaičių, suvalkiečių ir t. t. kalbos, o lietuvių ir nėra. Kosmonautai. Laikas apsilankyt pas psichiatrus.

Galerijos

Daugiau straipsnių