„X Faktorius“ – naujas apsukruolių būdas pasipelnyti?

Jau įsibėgėjančios žiūrimiausios televizijos Lietuvoje TV3 grandiozinio jubiliejinio dvidešimtojo sezono projekto „X Faktorius“ teisėjų atrankos sulaukia vis daugiau smalsuolių dėmesio.

Į „X Faktoriaus“ teisėjų perklausų filmavimus projekto gerbėjai susirenka gerokai anksčiau, o salėse tvyro dar nematytos palaikymo komandų emocijos: šou žiūrovai aktyviai palaiko savo favoritus ir visi kaip vienas reiškia savo nuomonę apie pasirodžiusius dalyvius.

„X Faktoriaus“ organizatoriai, televizija TV3 ir prodiuserinė kompanija „TV Manija“, visą gegužę organizuojantys teisėjų atrankų filmavimus didžiuosiuose Lietuvos miestuose, organizacinius darbus pradėjo jau šių metų pradžioje. Tokio masto, kaip „X Faktorius“, muzikinis projektas Lietuvoje organizuojamas pirmą kartą.

Pasirodo, „X Faktorius“ apsukruoliams jau tapo nauju pasipelnymo šaltiniu. Prieš savaitę socialiniuose tinkluose pasklido „X Faktoriaus“ organizatoriais apsimetusių sukčių žinutės – siūlymai pirkti suklastotus bilietus į „projekto teisėjų perklausų filmavimus Lietuvoje. Melagingas žinutes gavo ir projekto atrankų dalyviai. Kodėl sukčiai sumanė pasipelnyti prisidengdami tarptautiniu grandiozinio projekto vardu?

„Sukčių noras pasipelnyti iš visą Lietuvą apėmusios ‚X Faktoriaus‘ karštinės mūsų nestebina, tai nutinka organizuojant ir kitus šou, tačiau nesitikėjome, kad apgavikai bus tokie atkaklūs. Apie skleidžiamą melagingą informaciją sužinojome anksti ir spėjome informuoti atrankų dalyvius dėl paskleistos melagingos informacijos”, – sakė „X Faktoriaus“ teisėjas Saulius Urbonavičius-Samas.

„X Faktoriaus“ organizatoriai primena, kad visa teisinga ir teisėta informacija yra skelbiama tik oficialiame Lietuvos „X Faktoriaus“ puslapyje socialiniame tinkle „Facebook“ adresu: https://www.facebook.com/xfaktorius.

Kilus įtarimų dėl kitur skleidžiamos informacijos teisingumo TV3 televizija prašo kuo skubiau susisiekti su „X Faktoriaus“ kūrybine komanda el. paštu adresu xfaktorius@tvmanija.lt.

Gegužės mėnuo – oficialus „X Faktoriaus“ teisėjų perklausų filmavimo mėnuo. Jau šį savaitgalį, gegužės 5 ir 6 d., teisėjų atrankų filmavimai vyks Vilniuje Ūkio banko teatro arenoje, 19 dieną teisėjai iškeliaus į filmavimus Klaipėdos miesto kultūros centre „Žvejų rūmai“, 27 dieną perklausos vyks Šiaulių arenoje. Geriausiai pasirodę dalyviai keliaus į trečiąjį projekto etapą – „X Faktoriaus“ kūrybinę stovyklą.


Šiame straipsnyje: X faktorius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Praeivis

Praeivis portretas
TV3 -- žiūrimiausia??? Cha-cha-cha! Nepamenu, kad paskutinįsyk buvau ją įsijungęs... Na, nebent kai „Santabarbarą“ rodė.

neidomu

neidomu portretas
tai cia tie patys talentai, tik kitu pavadinimu, nusibode jau konkreciai kelis metus is eiles, o cia dar tokia reklama, rodos marsieciai atskris is kosmoso, slamstas visiskas
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių