„X faktoriuje“ triumfavusi Giedrė: stoviu didelėje kryžkelėje

„X faktoriaus“ laimėtoja Giedrė Vokietytė nori toliau dainuoti ir mokytis, tad Kaunas ilgai bus jos namais. „Mano muzikinė karjera dar tik prasideda“, – įsitikinusi balsingoji panevėžietė.

Buvo priversta mesti darbą

„Planuoju stoti į rezidentūrą. Labai norėčiau tapti chirurge. Žinau, kad visų kėdžių neužsėsiu, bet kol muzika ir mokslai vienas kitam labai nekliudys, bandysiu derinti abu“, – kalbėjo 24 metų G. Vokietytė, dažnai lyginama su garsia atlikėja Pink.

Prieš pat „X faktoriaus“ finalą apsigynusi veterinarijos mokslų magistro darbą, Giedrė dėl šou buvo priversta palikti darbą vienoje veterinarijos klinikoje.

„Buvo nebeįmanoma visko suderinti“, – neslėpė mergina, daugelį pakerėjusi savo balsu. Baigusi muzikos mokyklą, ji vokalo paslapčių mokėsi privačiai.

Magistrinio darbo temą apie žirgų skrandžio opaligę, kaip ir pačias studijas, Giedrė pasirinko neatsitiktinai. Žirgais ji žavisi nuo vaikystės.

Triumfas atrodo kaip sapnas

Finišavus televizijos projektui G. Vokietytė tikėjosi pailsėti, bet atsidūrė dar didesniame dėmesio centre. „Poilsį dar teks atidėti“, – pripažino dainininkė, kuri geriausiai pailsi būdama namuose Panevėžyje su savo draugu, šeima.

Ji pasakojo, jog pirmasis rytas po pergalės buvo ypač keistas. „Pabudusi sunkiai suvokiau, kad laimėjau. Sekmadienio įvykiai man atrodė kaip sapnas, atrodė, kad visa tai vyko ne man“, – atviravo finaliniame mūšyje grupę „RSP“ 13 tūkst. balsų persvara įveikusi mergina.

Kaip staigiai išgarsėjusi veterinarijos magistrantė įsivaizduoja savo muzikinę ateitį? „Tiksliai pasakyti negaliu. Mano muzikinė karjera dar tik prasideda. Ateitis priklausys nuo daugybės dalykų. Labai sudėtinga apie tai kalbėti, nes kol kas stoviu didelėje kryžkelėje“, – neslėpė Giedrė.

Ji užsiminė gavusi pasiūlymų koncertuoti, tačiau pakvietimų dainuoti grupėje dar nesulaukė.

Įrašyti dainą svarbiau nei pinigai

Ar Giedrė jau suplanavo, kur išleis laimėtus 50 tūkst. litų? „Visi akcentuoja tuos pinigus, bet man svarbiau – singlo įrašai su su viena didžiausių leidybinių muzikos kompanijų „Sony Music“, – tikino pašnekovė.

Vis dėlto ji svarstė, jog labiausiai norėtų pakeliauti – vyktų į Pietų Ameriką. „Domina ir žemiški dalykai, pavyzdžiui, įsigyti automobilį. Tačiau negaliu tiksliai pasakyti, kur išleisiu pinigus, nes apie tai dar negalvojau, ir tų pinigų dar net neturiu“, – sakė ji.

Anksčiau Giedrė buvo minėjusi, jog piniginį laimėjimą skirs tėvų namo stogo remontui. „Norisi ir jiems padėti, nes tai jų dėka aš galėjau dainuoti „X faktoriuje“. Norėčiau kaip nors atsidėkoti“, – kalbėjo Giedrė.


Šiame straipsnyje: X faktoriusGiedrė Vokietytė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių