„X Faktoriaus“ finalas: kuris dalyvis verčiausias pergalės? (apklausa)

Jau šį sekmadienį, vasario 17-ąją, per TV3 – didžioji metus trukusios muzikinės intrigos – „X Faktorius" – atomazga. Kas pasirašys kontraktą su viena didžiausių leidybinių muzikos kompanijų „Sony Music“ ir laimės reklaminį paketą žiūrimiausios televizijos TV3 eteryje: RSP, Aleksandra Metalnikova ar Giedrė Vokietytė?

Pagal griežtas „X Faktoriaus" taisykles superfinale dalyviams teks atliki net po tris dainas. Pasitelkę sunkiąją artileriją superfinalistai po vieną dainą atliks su scenos grandais: RSP su Stasiu Povilaičiu, Aleksandra su Donatu Montvydu, Giedrė – su Vaidu Baumila.

„Po dviejų atliktų dainų žiūrovai sužinos „X Faktoriaus" superfinalo balsavimo rezultatus ir iškart bus paskelbtas trečiosios vietos laimėtojas“, – finalo eigą pasakoja projekto režisierius Mindaugas Meškauskas. Pasak jo, likę du dalyviai dainuos išlikimo dainą ir iš karto po to bus paskelbti galutiniai didžiojo finalo balsavimo rezultatai.

Muzikinis projektas visų transliacijų metu išsiskyrė ir balsavimo konfidencialumu. Tai sukėlė didžiules diskusijas socialiniuose tinkluose. „Visų dešimties tiesioginių transliacijų balsavimo rezultatai bus paskelbti iškart po superfinalo. Tada žiūrovai galės pamatyti ir įvertinti kas buvo favoritas, o ko žiūrovai nemėgo", – smalsuoliams gerą žinią praneša M. Meškauskas.

Projekto superfinalui visą savaitę intensyviai ruošiasi ne tik dalyviai, bet ir teisėjų ketvertas. „Laukite įspūdingo teisėjų šou", – intriguoja projekto prodiuseris ir teisėjas Saulius Urbonavičius-Samas. Teisėjai prasitaria, jog šiam šou pajungs ne tik savo muzikinius talentus, bet į pagalbą bus pasitelkti kaskadininkai bei moderni šou technika.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Laika

Laika portretas
Ugne, tik uz tave!!! Gaila, kad nedalyvauji finale. O is likusiuju balsa duociau RSP
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių