W.Houston mirė apsvaigusi nuo narkotikų, pasinėrusi veidu į vonią

JAV popmuzikos žvaigždė Whitney Houston tikriausiai pavartojo per didelę dozę narkotikų ir alkoholio, prieš nuskęsdama vonioje veidu žemyn, trečiadienį pranešė koroneriai, pateikdami detalių apie dainininkės sukrečiančią mirtį vasarį.

48 metų W.Houston buvo rasta gulinti veidu žemyn vandens pripiltoje vonioje viešbutyje „Beverly Hilton“, sakoma išsamioje Los Andželo apygardos koronerio biuro ataskaitoje apie jos mirtį.

42 puslapių dokumente pateikiama daugiau detalių negu praeitą mėnesį paskelbtoje preliminarioje ataskaitoje, kurioje buvo padaryta išvada, kad „Grammy“ laureatė mirė atsitiktinai prigėrusi po to, kai pavartojo kokaino, galimai sukėlusio širdies smūgį.

„Mirusioji galimai pavartojo per didelę dozę narkotinių medžiagų, receptinių vaistų, neteisėtai parduotų vaistų ir alkoholio“, - sakoma galutinėje ataskaitoje, kurioje nurodoma, jog nebuvo rasta jokių nužudymo požymių.

Dokumente cituojama žvaigždės asmeninė asistentė, kuri vasario 11 dieną rado W.Houston be gyvybės ženklų jos viešbučio numeryje, likus kelioms valandoms iki „Grammy“ apdovanojimų ceremonijos, kurioje dainininkė planavo dalyvauti.

„Asmeninė asistentė... užėjo į vonios kambarį ir rado mirusiąją gulinčią vonioje veidu žemyn, nereaguojančią... Vonia buvo pripildyta vandens; vandens taip pat buvo ant vonios kambario grindų“, - nurodė koroneriai.

Aprašant W.Houston kūno būklę, pažymima, kad „jai iš nosies sruvo kraujas“.

Ataskaitoje rašoma, kad jos miegamajame buvo rasta narkotikų - kaip nustatyta vėliau, kokaino.

„Ant pietinės staliuko dalies buvo šaukštelis su balta kristaline medžiaga ir į vamzdelį susukta balto popieriaus skiautė, kartu su kitais įvairiais daiktais“, - nurodome dokumente.

Viešbučio kambaryje rasta įvairių buteliukų - iš viso nuo 12 rūšių vaistinių preparatų, sakoma ataskaitoje.

Koronerių ataskaitoje taip pat aprašoma padėtis įvykio vietoje, užfiksuota, kai ten atvyko tyrėjai: dainininkės lavonas buvo ištrauktas iš vonios ir paguldytas ant viešbučio kambario grindų, kurio kilimas buvo permirkęs nuo per vonios kraštus išsiliejusios vandens.

Matėsi požymių, kad buvo mėginama priversti vėl plakti W.Houston širdį.

"Vonios kambario grindys buvo užlietos ir... didžioji dalis kilimu išklotų grindų svetainėje taip pat buvo drėgnos - netgi toje vietoje, kur gulėjo kūnas, - rašoma atsakaitoje. - Mirusioji buvo nuoga, gulėjo aukštielninka ant kambario grindų. Ant jos krūtinės dešinio šono viršutines dalies buvo defibriliatoriaus pleistras, o kitas defibriliatoriaus pleistras - ant kairės centrinės liemens dalies.

Koroneris pastebėjo „odos nubrozdinimų“ įvairiose kūno dalyse ir „galbūt seną durtinę žaizdelę ant kairės lankos alkūnės vidinės pusės“, tačiau šiaip dainininkė buvo „gerai sudėta, raumeninga ir pagankamai gerai maitinosi“.

„Abiejose pusėse matėsi krūtų implantų kontūrai“, - nurodoma dokumente.


Šiame straipsnyje: Whitney Houston

NAUJAUSI KOMENTARAI

Isvada

Isvada portretas
Iseitu prazude ne narkotikai siuo atveju, o iprotis per daznai landzioti i vonia? (priesingu atveju butu pagulejus bele kur, kol atsigavus).

yvykys

yvykys portretas
nieko panašaus,iš tikrųjų ji užspringo skrandžio turiniu...

rami siela

rami siela portretas
Na ir sukurk tu man taip :D
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių