Whitney Houston testamentu buvusiam vyrui nepaliko nieko

Whitney Houston visą savo turtą paliko dukteriai Bobbi Kristinai iš audringos santuokos su dainininku Bobby Brownu, kuris, pagal trečiadienį paskelbtą testamentą, negauna nieko.

Bobbi Kristina, kuriai dabar - 19, gaus visus velionės motinos pinigus ir pajamas už baldus, drabužius, asmeninius daiktus, papuošalus ir automobilius, nurodoma testamente, kurį paskelbė naujienų šou „Inside Edition“.

Paveldėtas turtas bus padėtas į fondą iki jai sueis 21-eri. Sulaukusi 25-erių metų amžiaus ji gaus daugiau pinigų, o visą likusią dalį - sulaukusi 30-ies. Testamento vykdytoja yra W.Houston motina Cissy, o patikos valdytojai - brolis Michaelas ir svainė Donna.

Testamentas pirmą kartą buvo parašytas 1993 metais, o 2000-aisiais, kai dainininkė dar buvo ištekėjusi už B.Browno, - pataisytas. Jo dalis dabar buvo paskelbta minėto šou tinklalapyje.

Paskutiniame testamente sakoma, kad jeigu duktė mirtų anksčiau už pačią W.Houston, jos turtas būtų padalytas B.Brownui, motinai Cissy ir kitiems giminaičiams.

W.Houston buvo rasta negyva vasario 11 dieną, vieno Los Andželo viešbučio kambaryje. Jai buvo 48 metai. Po vasario 18-ąją įvykusios ceremonijos dainininkės gyvenimui pagerbti ji buvo palaidota vienose Naujojo Džersio kapinėse greta savo tėvo.

Dainininkė, tarp kurios hitų yra „I Will Always Love You“, per beveik tris dešimtmečius trukusią karjerą pardavė daugiau kaip 170 mln. įrašų, bet daug metų kovojo su priklausomybe narkotinėms medžiagoms.

Po jos mirties sklando gandai, kad ji galėjo mirti pavartojusi receptinių vaistų ir alkoholio, tačiau oficialūs skrodimo ir toksikologinių testų rezultatai paaiškės tik po kelių savaičių.


Šiame straipsnyje: Whitney Houston

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių