V.Židonytė ir L.Tamulytė neįpranta prie apkalbų

Dvi visai Lietuvai žinomos merginos - manekenė Vaida Židonytė ir renginių vedėja Laima Tamulytė - guodžiasi: gyvenimas būtų tiesiog tobulas, jeigu ne nuolat apie jas pasklindančios bjaurios kalbos.

Viešumos centre po LNK realybės šou „Lietuviškos grožybės“ atsidūrusi  V.Židonytė tikina, jog po pasirodymo eteryje patyrė tokį sukrėtimą, kad netgi gulėjo ligoninėje.  Viską apmąsčiusi ji nusprendė  nepranykti pilkoje minioje ir jau susitaikė su tuo, kad kiekvienas viešas jos pasisakymas virsta skandalu. 

Lietuvoje jau sklando legendos apie beribę Vaidos meilę šunims, o pastaruoju metu buvusio modelio gyvenime atsirado ir dar daugiau įdomių temų. Ar tiesa, kad V.Židonytė planuoja vestuves su aktorės Eglės Jackaitės broliu? Ar tikrai ji patyrė ne vieną plastinę operaciją? Ar tikrai Vaidos namus itin „pamėgo“ vagys ir per mėnesį juose apsilankė net du kartus?  Ir ar tikrai Šiauliuose Vaida atidarė tokią prabangią kirpyklą, kad eiliniai žmonės  į ją tiesiog bijo užsukti?..

Antroji laidos herojė – daugiau nei pusės savo svorio atsikračiusi Laima Tamulytė, dar žinoma Mamos Rock‘n‘roll  slapyvardžiu.  Ši mergina pastaruoju metu apie save taip pat išgirdo įdomių dalykų. Tad ar tikrai sumažinusi suvalgomo maisto kiekį per kelerius metus Laima susitaupė tiek pinigų, kad nusipirko namą? Ir ko vertos kalbos, kad ji  visai Lietuvai tik giriasi turinti draugą, kurio iš tikrųjų nėra...

Daugumą atsakymų išgirsite šiandien LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ (20.30 val.). 

 


Šiame straipsnyje: ŽidonytėTamulytė

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių