Vyrų gyvenimo užkulisiai - naujoje TV3 laidoje „Grįžta vyrai“

Sakoma, kad moterys yra kilusios iš Veneros, o vyrai - iš Marso. Ar iš tiesų dvi viena kitą traukiančios lytys turi tiek daug skirtumų? Naujoji TV3 gyvenimo būdo laida „Grįžta vyrai“ šį kartą imsis aiškintis slapčiausių stipriosios lyties atstovų paslapčių.

Joje - jausmingi žymiausių Lietuvos ir lietuviams puikiai pažįstamų kaimyninių šalių pramogų atstovų romanai, gyvenimo filosofija, požiūris į juos supančias moteris, darbas, laisvalaikis ir intriguojantys nuotykiai. Bus išklausytos ir antrosios pusės - laidos herojus supančios moterys.

Intriguojančias žymiųjų vyrų gyvenimo detales atskleis patyrusi žurnalistų komanda: Aurelijus Šliavas, Ingrida Mastavičienė ir Diana Krapavickaitė-Muižienė.

„Didžiuliai žurnalų tiražai, dauguma televizijos laidų, serialai, grožio industrija - atrodo, kad moterys šiais laikais valdo viską. Tačiau kokį vaidmenį jų gyvenime atlieka vyrai, ir atvirkščiai? Ar jie perpranta vieni kitus? Jau visai neturkus mūsų komanda TV3 žiūrovams pristatys gyvenimo būdo laidą, kurioje apie viską iš esmės šnekinsime žinomus vyrus, pramogų pasaulio atstovus ir juos supančias moteris. Provokuojantys klausimai ir atviri atsakymai - kada vyrai verkia, kiek trunka jų meilė, kokie jų tikslai ir norai - visa tai bandysime aiškintis pristatydami išskirtines ir puikiai pažįstamas vyrų asmenybes“, - sako vienas iš laidos autorių Gražvydas Muižys. 

Atvirų pašnekesių kupina laida „Grįžta vyrai“ - jau greitai per TV3! 


Šiame straipsnyje: Grįžta vyrai

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių