Vyrų dueto pokštai LNK „Žvaigždžių duetų“ žiūrovams pabodo

LNK muzikos šou „Žvaigždžių duetai“ tautų vakare žydus vaidinusiems ir dainą apie krizę dainavusiems Artūrui Orlauskui - Zakarauskui ir Aleksandrui Ivanauskui - Farai nesisekė. Jie neįtiko nei komisijai, nei televizijos žiūrovai.

Iš pradžių Artūrui ir Farai mažus balus skyrė komisija. Pagal komisijos vertinimus, jiedu su V.Kazlausko ir Augustės pora dalijosi vos 8-9 vietas.

Tiesa, į komisijos kritiką vyrai atsikirto labai šmaikščiai: „Jūs pirma balus parašykite, o paskui pagal tai, kiek rašysite, tiek ir dainuosime.“ 

Tačiau humoras dueto neišgelbėjo. Žiūrovai jiems skyrė mažiausiai balsų ir porą nubloškė į paskutinę, dešimtąją vietą. Vienintelio vyrų dueto likimas projekte pakibo ant plauko. Jei ir šį šeštadienį A.Orlauskui ir Farai nesiseks, jie iškris iš „Žvaigždžių duetų“.   

Grėsmė kilo Skaivos Jasevičiūtės ir Ruslano Kirilkino porai, tautų vakare dainavusiems suomišką dainą ir vaidinusiems briedžius. Pagal komisijos balus jiedu buvo dešimtojoje lentelės vietoje, tačiau žiūrovai juos kilstelėjo vienu lemiamu laipteliu – į devintąją.

Pirmojoje „Žvaigždžių duetų“ turnyrinės lentelės vietoje tradiciškai – žurnalistas, LNK laidos „Abipus sienos“ vedėjas Giedrius Leškevičius ir Mia, antrojoje – verslininkė Daura Zenkevičiūtė ir Vaidas, trečiojoje - Mundis ir Rūta Ščiogolevaitė.

Kuris duetas paliks „Žvaigždžių duetus“, paaiškės šį šeštadienį, susumavus dviejų koncertų rezultatus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių