Vyrišką Zaco Efrono figūrą įvertino žurnalo apie sveiką kūną kūrėjai

Amerikiečių aktorius Zacas Efronas pastaruoju metu buvo itin užsiėmęs reklamuodamas naujausią filmą „Amžinai tavo“ (angl. „The Lucky One“), kuriame pasirodė drauge su aktorėmis Taylor Schilling ir garsiosios Gwyneth Paltrow motina Blythe Danner. Režisieriaus Scotto Hickso juostoje 24-erių Z.Efronui teko jūrų pėstininko vaidmuo, tad nenuostabu, kad prieš filmavimus aktorius turėjo nemažai pasportuoti.

Raumeninga ir vyriška naujoji Z.Efrono figūra neliko nepastebėta – jis tapo gegužės mėnesio žurnalo „Men‘s Health“ viršelio žvaigžde. Kalbėdamasis su populiaraus leidinio žurnalistais, aktorius papasakojo apie savo vaidmenų pasirinkimą ir kūno pokyčius.

„Vidurinės mokyklos miuziklo“ filmuose išgarsėjęs Z.Efronas tikino, kad mielai būtų likęs miuziklo žanre. „Aš buvau tiesiog muzikinio teatro aktorius. Būčiau laimingas tai darydamas visą likusį gyvenimą. Tačiau taip jau yra, kad dalelė manęs nuolat ieško kelių, kuriuose turėčiau įveikti kuo daugiau iššūkių. Visi mano mėgstami aktoriai nuolat pasirenka tokią karjeros kryptį, kurioje turi išlįsti iš patogumo zonos ir praplėsti savo galimybių ribas“, – sakė kolegų pasirinkimų įkvėptas jaunas aktorius.

Z.Efronas neslėpė, kad virsmas JAV jūrų pėstininku jam nebuvo itin lengvas. „Filmo pabaigoje savęs nebepažinau. Žinote, yra tokių vyrukų kaip aktorius Christianas Bale‘as. Jie tiesiog neria su visa galva į filmą ir lengvai transformuojasi. Visada svarsčiau, ar man užteks valios stiprybės pasikeisti pačiam. Dabar galiu pasakyti, kad man visgi pavyko ir visuomet didžiuosiuosi tai žinodamas“, – šypsojosi Holivudo gražuolis.

Beje, 2011-aisiais žurnalas „Men‘s Health“ buvo įrašęs Z.Efroną į „karščiausių vasaros kūnų“ gretas. Neretai paplūdimiu pusnuogis vaikštinėjantis aktorius buvo giriamas už tvirtą stotą, iškilią krūtinę ir ryškias raumenų linijas. Leidinyje nurodoma, kad Z.Efronas iš tiesų yra liekno kūno tipo ir turi menką natūralų riebalų sluoksnė, tad jam tenka sunkiai dirbti sporto salėje, valgyti tik tam tikrą maistą ir pakankamai ilsėtis tam, kad išlaikytų dailiai atrodančius raumenis.

Lietuvos kino mėgėjai puikią Zaco Efrono figūrą įvertinti galės jau netrukus, romantiškoje dramoje „Amžinai tavo“, kuri kino teatrus pasieks balandžio 27 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių