Vyras tyruose ieško kažkur dingusios savo dukrų mamos (foto)

Marius su Vilma gyveno septynerius metus, susilaukė dviejų dukrų, tačiau vėliau jaunų žmonių keliai išsiskyrė. Dukros liko gyventi pas mamą, bet pastaruoju metu jos vis dažniau būna pas tėtį, nes Vilma nuolat kažkur dingsta. Ir ne kelioms valandoms ar dienoms, o kelioms savaitėms.



Į LNK laidą „24 valandos“ Marius kreipėsi po to, kai buvusi jo uošvienė vėl paprašė pasiimti mergaites. Nes Vilma ir vėl dingo, ir niekas, net jos tėvai, tiksliai nežinojo, kur. Žmonės kalbėjo, kad mergina išvyko į Angliją, Londoną. Laimei, Marius, iš pažiūros, tvarkingas vyras, dabar turi kitą draugę, kuri jo dukrytėmis rūpinasi kaip savomis.

Vaikinas pats norėtų, kad mergaitės augtų pas jį. O dabar susiklostė tokia situacija, kad jis moka alimentus, augina dukras, o nežinia kur dingstanti mama gauna už jas pašalpas. Marius jau kreipėsi į teismą, kad savo mergaitėmis oficialiai galėtų rūpintis pats. Tačiau šioje istorijos vietoje pasirodo Vilma, kuri neslepia, kad iš tikrųjų kelioms savaitėms buvo išvykusi į Londoną ir pareiškia pretenziją į dukras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bardak

Bardak portretas
...

V

V portretas
Vėl vaikų teisių gynėjai rėks kad dukra turi augti su mama.

Tai

Tai portretas
Tai štai ką reiškia pašalpos už vaikus - tiesiog geras vaikų biznis? Manau, dėl to ir neatiduos tų vaikų tėvui. Na, o kas pasakė " geriau blogiausia mama, nei geriausia globėja" visi žinome, tai vaikų teisės turbūt taip ir darys. Labiausiai nukenčia vaikai dėl tų "pašalpinių" godumo.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių