„Vyno kelio“ aktores Gruzijoje išbandė pūga

Gruzijoje dirbančios TV3 serialo „Vyno kelias“ aktorės Agnė Grudytė ir Renata Kutinaitė kovo 8-ąją buvo pamalonintos išskirtiniu kolegų vyrų dėmesiu ir pavasarinių žiedų puokštėmis, o vos prieš kelias dienas galinėjosi su žiemos stichijomis kalnuose.

Kovo 8-oji Gruzijoje – nedarbo diena. Tądien vyrai stoja prie puodų, o moterys ilsisi. „Bet mums tai negalioja – dirbame ir savaitgaliais, ir švenčių dienomis“, – šypsosi jau kurį laiką Tbilisyje gyvenančios serialo „Vyno kelias“ aktorės Agnė ir Renata.

Tačiau patikina, kad dėmesio stoka skųstis negali. „Kiekvieną dieną esame juo apgaubtos. O kovo 8-osios proga dėmesys buvo parodytas dar ryškiau: kas žodžiu pasveikino, kas gėlių įteikė. Buvome apdovanotos ir šampanu per vakarienę“, – pasakojo seriale nuo nusikaltėlių besislapstančios Daivos heroję įkūnijusi Agnė Grudytė.

Šiuo metu savo kambaryje ji grožisi tulpėmis ir tikraisiais pavasario šaukliais – žibuoklėmis. O dar prieš kelias dienas apie žibuokles aktorė galėjo tik pasvajoti! Filmavimo darbai vyko Bakuriani slidinėjimo kurorte, kuris nuo senų laikų garsėja puikiomis žiemos sporto bazėmis.

„Ten į tokią pūgą pataikėme, kad turėjome stabdyti filmavimus. Už 15 metrų žemės nesimatė, keltuvų sistema neveikė. Iš Tbilisio išvykome su lengvais drabužiais, o ten staiga pasijutome kaip gūdžioje lietuviškoje žiemoje – audros, pusto“, – pasakojo serialo prodiuseris Rimvydas Martinaitis.

Tačiau oro sąlygoms pagerėjus aktoriai nepraleido progos ne tik tyru kalnų oru pasimėgauti, bet ir palėkti su vėjeliu. „Renata, seriale vaidinanti kelionių agentūros šeimininkę Brigitą, pirmąkart gyvenime stovėjo ant slidžių! Manęs taip pat laukė debiutas – išbandžiau sniego motociklą, vairavome pasikeisdami su kolega Vakho. Buvo nuostabu!“ – įspūdžiais iš Gruzijos dalinosi A. Grudytė.

Lietuvių nuotykiai tęsiasi ne tik pavasarinės Gruzijos tikrovėje, o ir serialo scenarijaus vingiuose. Jau visai netrukus pagrindiniai „Vyno kelio“ veikėjai patirs tokių išbandymų, apie kokius nė nesapnavo. Kaip turtuolio Guramo meilės planus savo netikėtu apsilankymu sujauks nekviesta viešnia? Kas laukia Daivos, pasirodžiusios gruzino Niko akiratyje? Ir kas nutiks Lietuvoje likusiam jos broliui – žurnalistui Dariui, atvirai erzinančiam oligarchą Razujevą?


Šiame straipsnyje: Vyno kelias

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių