Vudis: „Po koncerto skubėsiu pas mamą!“

Artėjant vienai gražiausių metų švenčių, Motinos dienai, atlikėjas Arvydas Martinėnas - Vudis ne tik kaupia jėgas būsimiems pasirodymams, bet ir suka galvą, kaip pasveikinti savo mamą.

„Mama yra mama, visų gražiausių žodžių į sms žinutę juk nesurašysi. Žinau, kad tikrai važiuosiu pas ją į Kauną ir vešiu didžiulį glėbį gėlių. Tik dar neapsisprendžiau, kokių. Tokios šventės yra ir viena iš nedaugelio progų susitikti ir su broliais“, - pasakojo daininkas.

Pasak atlikėjo vadybininko Ferdinando Raudoniaus, koncertų grafikas susidėliojo taip, kad dvi pirmąsias gegužės dienas dainininkas koncertuos pietų Lietuvoje ir net keli kilometrai už jos sienos. Tuo tarpu pats atlikėjas, panašu, kad labiau jaudinasi ne dėl intensyvaus koncertinio grafiko, o dėl pareigos mamai.

„Džiaugiuosi, kad yra numatyti du šventiniai pasirodymai artėjančios Motinos dienos proga Lazdijuose, bei Lenkijos teritorijoje esančiame Punske. Po pastarojo  koncerto tikrai skubėsiu pas mamą į Kauną. Jei dar sugrįžčiau į sostinę, tai bijau, kad neatsilaikyčiau pagundai snūstelti - o mamą pasveikint tai noriu“, - savo problemas „Bombonešiui“ aiškino Vudis.

Artimiausi Vudžio koncertai:

Gegužės 1d. klubas „Holivudas“, Lazdijuose

Gegužės 2d. klubas „Karčema“, Punske (Lenkija)

Gegužės 9d. klubas „Pramogų bankas“, Klaipėdoje



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių