V.Šustauskas prisipažino, jog jį mušė žmona

Prikalbinti Vytautą Šustauską atviram pokalbiui apie asmeninį gyvenimą nėra taip paprasta, tačiau po ilgų derybų Vytautas sutiko įsileisti LNK laidos „Neišgalvoti gyvenimai“ žurnalistus į savo namus, rašoma televizijos išplatintame pranešime spaudai.

„Iki šio niekas čia nėra kojos įkėlęs. Nežinau, kas man pasidarė. Gal širdis suminkštėjo“, - prisipažins skandalistas V.Šustauskas, pirmą kartą atvirai pasiryžęs papasakoti viską apie savo gyvenimo moteris, tris santuokas ir galų gale atrastą šeimyninę laimę su širdies drauge Jolanta.

„Jei galėčiau ką pakeisti, „ženyčiausi“ tik sulaukęs šešiasdešimties. Nes tai, ką patyriau su savo žmonomis, buvo toli gražu ne patys maloniausi gyvenimo metai. Viena iš mano buvusių buvo tokia arši, kad net mano partiečiai yra gavę nuo jos į kaulus“, - atviraus Vytautas.

Ubagų karaliumi tituluojamas vyriškis bus atviras – ir jis pats tos pačios žmonos ne kartą buvo auklėtas kumščiu.

„Nuo jos bėgau kaip velnias nuo kryžiaus, palikdamas viską, ką turėjau, uždirbau. Kad tik daugiau bendrauti nereikėtų“, - apie įvykusias skyrybas pasakos V.Šustauskas.

Dabar visos Vytauto sielos žaizdos užgijo. Priežastis – meilė kruopščiai nuo žiniasklaidos slepiamai Jolantai. Tačiau šįkart buvęs Kauno meras pasiryžęs atskleisti didžiausias savo asmeninio gyvenimo paslaptis...

Laida „Neišgalvoti gyvenimai“ antradienį, 20.30 val. per LNK.


Šiame straipsnyje: Vytautas Šustauskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių