V.Šiškausko „Lexus“ sudaužytas nepataisomai

Praėjusį penktadienį dainininkas Vytautas Šiškauskas savo įprastinius planus turėjo pakeisti dėl įvykusios eismo avarijos.

Į populiaraus atlikėjo vairuojamą mašiną įsirėžė kitas automobilis. V.Šiškauskas, pirmą kartą patyręs tokį rimtą eismo įvykį, tikisi greitu metu grįžti į sceną.

Dažniausiai su žurnalistais apie muzikinę veiklą kalbantis dainininkas turbūt mieliau pasakotų apie savo šiuo metu įrašinėjamą albumą, nei apie praėjusią savaitę patirtą avariją ir sukrėtimą.
V.Šiškauskas praėjusį penktadienį apie 15 valandą savo automobiliu vyko į repeticiją.

„Kasdien tuo pat maršrutu važinėjau jau kurį laiką – tarp repeticijų ir albumo įrašų studijoje“, - pasakojo V. Šiškauskas. Minėtą dieną į dainininko vairuojamą „Lexus“ automobilį įsirėžė kita mašina.

„Važiavau pagrindiniu keliu, neviršijau greičio. Tiesiog prieš mane iššoko kitas automobilis. Situaciją apsunkino ir lietus, slidi kelio danga,“ – pasakojo pirmą kartą tokį rimtą eismo įvykį patyręs dainininkas.

Smarkiai sudaužytas dainininko automobilis greičiausiai nebus taisomas. Dainininkas nepatyrė rimtų fizinių traumų ir po patirto sukrėtimo vis tik nusprendė atsisakyti važiuoti į ligoninę.

„Kūną maudžia, jaučiu sutrenkimus, tačiau labiausiai turiu kovoti su patirtu šoku ir stresu. Tik džiaugiuosi, kad buvau užsisegęs saugos diržus, suveikė oro pagalvės ir svarbiausia – niekas nevažiavo kartu su manimi“, - apie kitaip susiklosčiusią galimą įvykių eigą ir pasekmes prabilo dainininkas.

Nors patirtos avarijos sukrėtimas dar neatslūgo, V.Šiškauskas tikisi, kad tai nesutrukdys jo planų – naujo albumo įrašų. Išsprendęs avarijos sukeltas problemas, dainininkas norėtų planuoti naujus koncertus ir vėl pasinerti į muzikinius rūpesčius.


Šiame straipsnyje: vytautas šiškauskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių