V.Šapranauskas negailės kritikos strėlių storuliams

Praėjusį šeštadienį griausmingai startavusi sunkiasvorė televizijos pavasario premjera „Šok ir lieknėk“ šį savaitgalį ir toliau drebins šeimos ir švenčių televizijos eterį. Antroji projekto laida jau šį šeštadienį, kovo 31-ąją, 19.00 val. į visų žiūrovų namus sugrąžins kaitinančią saulę ir karštus Lotynų Amerikos šokių muzikos ritmus bei taps lemtinga vienam projekto storuliukui.

Kontroversiškų komentarų sulaukusio šou „Šok ir lieknėk“ komisijos kėdes šįsyk užims „Šok ir lieknėk“ himno autorius Deivydas Zvonkus, sunkiasvoris Vidas Blekaitis ir TV3 eterio vilkas bei vienas pagrindinių šį sekmadienį, balandžio 1-ąją, rodysimo unikalaus projekto „Stebuklų šalis“ dirigentų Vytautas Šapranauskas. 

Aktorius dalyviams nepagailės nei pagyrų, nei aštrios kritikos. Vienam projekto dalyvių Šapras pakels patį mažiausią – vos 1 balą – ir atvirai tėkš į akis: „Vienetas už šią neskoningą ‚chaltūrą‘!“ Likę storuliukai su baime lauks V. Šapranausko kritikos – jis kerta be užuolankų. Ar „Šok ir lieknėk“ dalyviai, turintys galimybę pakeisti bet kurį komisijos narį, išdrįs iš komisijos išprašyti garsųjį aktorių? 

Dalyviai laidoje atvirai prisipažins, kad jau pati pirmoji projekto savaitė tapo tikru gyvenimo maratonu dėl nelengvos tarpusavio kovos, o labiausiai – dėl kovos su pačiais savimi, nes kiekvienas atsikratytas kilogramas ar net gramas nulems išlikimą „Šok ir lieknėk“.

Su projektu lemta atsisveikinti bendroje taškų lentelėje paskutinėje vietoje liekančiai porai. Susumavus komisijos balsus ir numestus kilogramus, „Šok ir lieknėk“ projektą jau negrįžtamai paliks viena pora. Ji daugiau nebegalės tęsti kovos dėl pirmosios vietos ir fantastiško piniginio prizo – dėl pinigų sumos, kurią lems numestų kilogramų suma, padauginta iš 1000 litų.

Praėjusioje laidoje 170 kilogramų sveriančiam Richardui Riškui pavyko numesti vos 600 gramų, o lyderiu tapęs Arvydas Makselis atsikratė daugiau nei 6 kilogramų. Kokie rezultatai laukia Richardo užlipus ant svarstyklių šį šeštadienį? Ir kodėl šią savaitę Arvydas su savo partnere Veronika Brasaite šokį repetuoja net ir naktimis? Kuris dalyvis neatsispiria pagundai vidurnaktį paslapčia įlįsti į šaldytuvą? O gal... dalyviai? Ir kam nepasiseks taip, kad šokių partneriui vos per plauką pavyks išvengti medikų pagalbos?



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių