V.Putiną sužavėjo močiučių pasirodymas „Eurovizijoje“

Grįžti į straipsnį

jolka.joz

jolka.joz portretas
Šaunuolės močiutės.

tai

tai portretas
tikros saunuoles sekmes jom ir toliau

x

x portretas
Tai toks ir lygis tos "Eurovizijos".Ten reikia siųsti klounus,kad darytų šou,o geras balsas tik po to.

Saule

Saule portretas
Baisu iki kokio lygio nusirito Eurovizija. "Babuskos" 2 - oje vietoje, o legendinis dainininkas Hamperdinkas beveik paskutineje? Parodija, ne konkursas!

Dieduška

Dieduška portretas
Dabar Putinas vyks į jų kaimą ir padovanos joms po laikrodį.

Rimas

Rimas portretas
Lygis be lygio.Nera ka komentuoti..Is muzikos daroma parodija, visai kaip rusu KVN(klub vesiolych i nachodcivych) Kitais metais jau galima siusti laidos duokim prakaito,oi duokim garo atlikejus is kokios gyvenvietes.Bus smagu, durna ir juokinga!!! O runkeliams visada viskas gerai...

oho

oho portretas
Pz gabalas, veža ! Reiks parsimest į cd ir visus galėsiu gąsdint sankryžose. Bus vieni kamščiai :)

piliete

piliete portretas
O mociutes tirai saunuoles!..

brolis muras

brolis muras portretas
kokio velnio rasote apie Putina? Gal geriau pasidomekite kaip anglai ar svedai reaguoja i savo pasirodymus ir kaip apie Lietuva atsiliepia? nebukite sovietinio palikimo aukos - taikykites ir tiekite informacija apie Europa, jos Siaure, juk mums ten pakeliui.

milda

milda portretas
O KOKS MUSU REIKALAS, KAS SUZAVEJO putina???INTILIGENTISKI RUSAI PAKRAUPE NUO SITOS ABRAKADABROS -tik reikia pasiskaityti ju portaluose! O veveve.dienai.lt RUPI!ums rupi.

to 9. brolis muras

to 9. brolis muras portretas
o raso apie puti na todel, kad kaunadienes savininkas yra buratinas - "geriausias sokejas ir krepsininkas", dar "poetas"ir t.t., tad nera ko stebetis, nes senojo laikrascio seniai nebeliko

gr

gr portretas
Ar ne per daug lietuviška spauda skiria dėmesio Putinui? Toks įspūdis jog jis jiems moka už spausdinamą asmeninę reklamą. Geriau parašytumėte apie protingus , išmintingus ir darbščius Lietuvos žmones. Būtų kur kas didesnė nauda ir įdomumas.

ignas

ignas portretas
ko jus cia verkiat? man idomu paskaityt kas vyksta pasaulyje, o jum apie lietuva rasyt, juk vistiek negerai bus. niekas apsiverkusiu tautai neidomu. viskas blogai . euro vizija ne laidotuviu giesmes konkursas ten reikia rodyti show o ne asaras spaust zmones gyvena linksmiau nei musu tauta kurie vfis apie meile nesekminga dainuoja , o va babos dejo linksma ir 2 vieta. o eurovizija nenusirito nugaletojus renka visi europieciai, o ne komisija

žiūrovas

žiūrovas portretas
Močiutės yra močiutės,bet antros vietos jos tikrai nevertos.Gaila tų,kurie nepagrįstai, buvo dėka močiučių ,nustumti į sekančią vietą.

Putna

Putna portretas
Prezidentui Putinui žinoma ne tos babuškos rūpi ir ne jų udmurtiškos dainos. Jam reikia palaikyti liaudies mylimo vado įvaizdį, nes balsuoja ne tik Maskva ir Peterburgas, o dar nyki provincija.

Galerijos

Daugiau straipsnių