V.Meladzė žada dainuoti „paskutiniams romantikams“

Po kelių dienų Lietuvoje koncertuosiantis garsus Rusijos estrados atlikėjas Valerijus Meladzė iš anksto apgailestauja, kad dėl įtempto gastrolių grafiko neturės galimybės ilgiau pasivaikščioti po smarkiai pasikeitusią mūsų šalies sostinę.

Paprastumu ir džentelmeniškumu garsėjantis V.Meladzė su gerbėjais mėgsta bendrauti neformalioje aplinkoje, tačiau vaikščiojančio Vilniaus gatvėmis dainininko šįkart, ko gero, neišvysime. Rusų estrados žvaigždė po Lietuvos sostinę važinės prabangiu limuzinu tamsintais langais.

Lietuvoje dainininkas pristatys savo albumą „Vopreki“ (Вопреки - lietuviškai „Vis dėlto...“).

„Visi šio rinkinio kūriniai gimė iš gražiausių eilučių asmeniniame dienoraštyje ar senuose meilės laiškuose atrastų žodžių. „Vopreki“ - ilgų apmąstymų, patyrimų ir svajonių rezultatas“, - pasakojo V.Meladzė. Autoriaus teigimu, naujausios jo dainos skirtos „paskutiniesiems romantikams“, vis dar vertinantiems tikrus jausmus, prasmingus žodžius ir melodingą muziką.

Koncertuose bus ypač pamalonintos moterys, kurioms iš Gruzijos kilęs atlikėjas niekuomet negaili dėmesio ir skoningų komplimentų, o taip pat yra pažadėjęs staigmeną kovo 8-osios proga. Kovo 14-17 dienomis Vilniuje, Šiauliuose, Kaune ir Klaipėdoje V.Meladzė koncertuos su naujausia programa, tačiau atliks ir šlageriais tapusias savo dainas.

V.Meladzės pasirodymams publiką romantiškai nuteiks talentinga atlikėja Veronika Gordijevskaja. Iš Baltarusijos kilusi mergina šiuo metu gyvena ir kuria Vilniuje. Melodingos ir nuoširdžios jos dainos sparčiai populiarėja gimtinėje, o taip pat yra mėgstamos mūsų sostinės klubų lankytojų.

V.Meladzės pasirodymus Lietuvoje organizuoja pirmaujanti Rytų ir Vidurio Europoje koncertinė agentūra „Makroconcert“.

 


Šiame straipsnyje: Meladzėmakroconcert

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių