V.Juščenkos sūnus vedė žinomos televizijos vedėjos seserį

Ukrainos prezidento Viktoro Juščenkos sūnus Andrijus Kijevo Pečiorų rajono civilinės metrikacijos skyriuje ketvirtadienį vedė žinomos šalies televizijos vedėjos seserį.

Per tuoktuves jaunesni prezidento vaikai patiesė vestuvinius rankšluosčius, ant kurių atsistojo nuotaka ir jaunikis. Santuokos registracijos ceremonijoje dalyvavo keli artimiausi jų giminaičiai, tarp jų pats V.Juščenka.

Nuotaka, Jelizaveta Jefrosinina, pasirinko vyro pavardę. Jaunavedžiai vyks į povestuvinę kelionę į Seišelių salas.

Jie abu gimė 1986 metais. Šįmet A.Juščenka gavo Kijevo tarptautinių santykių instituto diplomą. Nuotaka yra žinomos televizijos vedėjos Mašos Jefrosininos sesuo.

Prieš kelerius metus A.Juščenka buvo vienas labiausiai geidžiamų jaunikių Ukrainoje. Su juo visada buvo profesionalaus bokso žvaigždė Volodymyras Klyčko.

Andrijus nuolat patekdavo į žinasklaidos dėmesį, ir su jo vardu yra susiję daugybę viešų skandalų, tiesa, pripažinta, kad jis dalyvavo tik viename. 2007 metų birželį, kelių interneto leidinių teigimu, prezidento sūnus buvo įsivėlęs į muštynes restorane "Kazačok", kur buvo šaudoma iš šautuvo į orą.

2006 m. birželį Andrijaus vardas buvo minimas kilus triukšmui dėl Kijevo srities Borispolio tarprajoninės prokuratūros prokuroro Oleksandro Kuzovkyno sumušimo.

Vėl, kaip teigia žiniasklaida, Kijeve tamsios spalvos automobilis BMW pažeidė eismo taisykles automobilio "Opel", kuriuo važiavo prokuroras, atžvilgiu. Abu automobiliai sustojo, ir iš jų išlipę žmonės pradėjo aiškintis santykius.

Kaip pranešė milicija, BMW vairuotojas pasiėmė prietaisą šaudyti guminėmis kulkomis ir šovė į dešiniąją prokuroro šlaunį.

Buvo kalbama, kad į prokurorą galėjo šauti Ukrainos prezidento V.Juščenkos sūnaus apsaugininkas, o pats jis smogė kelis kartus prokurorui į veidą. Tiesa, prokuroras vėliau pripažino, kad žmogus, kuris jį sumušė, - ne A.Juščenka.

2005 metų lapkritį Andrijų Juščenką apkaltino verslininkas iš Libano Validas Arfushas tuo, kad šis padegė jo automobilį "Bentley".

"Šveicarijos detektyvui pavyko išsiaiškinti, kad organizuojant padegimą dalyvavo žmonės iš Juščenkos jaunesniojo aplinkos, o tiesioginiai vykdytojai buvo jo parankiniai. Vienas žiūrėjo, kaip viskas vyksta pro priešais esančio namo langą, kiti trys priėjo prie automobilio, išmušė stiklą ir įmetė į saloną plastikinį bakelį su benzinu ir petardą", - pareiškė tada V.Arfushas interviu laikraščiu "Komsomolskaja pravda".

Jis taip pat pažymėjo, kad vandalizmo akto priežastis gali būti straipsnių apie prezidento sūnų išspausdinimas žurnale "Paparaccii".

2005 metų liepą interneto leidinio "Ukrainskaja pravda" tinklalapyje pasirodė straipsnių, kuriuose buvo pranešama, kad tada, būdamas dar 19 metų, Andrijus važinėja labai brangiu automobiliu ir turi prestižinį mobilųjį telefoną, naudojasi nevalstybinės apsaugos tarnybos paslaugomis ir lankosi brangiuose restoranuose.

Po šios publikacijos įvykusioje spaudos konferencijoje šalies prezidentas buvo priverstas atsakinėti į labai nemalonius klausimus dėl sūnaus pajamų.

Pats Andrijus pripažino savo kaltę, bet teisinosi. Jis pažymėjo, kad, pavyzdžiui, telefoną jis gavo dovanų ir jam neatėjo į galvą jį deklaruoti. Automobilis pasirodė esąs išsinuomotas. Besigailintis Juščenka jaunesnysis tada pridūrė, kad pripažįsta savo klaidas ir kad jis dėl to turėjo rimtą pokalbį su tėvu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių