Vitalija Katunskytė debiutuos LNK laidoje „Laba diena“

LNK „Pramogų traukinys“ nuo naujojo sezono atneš ir nepakartojamą scenos primadonos Vitalijos Katunskytės juoką.  Nuo naujojo LNK sezono dainininkė debiutuoja kaip aktorė humoro laidoje „Laba diena“.

„Vitalija - išskirtinė asmenybė, ją myli žmonės, ji tokia vienintelė, turi stulbinamą balsą, charizmą, charakteringą išvaizdą, - sako „Laba diena“ prodiuseris Andrius Bartkus. - Todėl nuo naujojo sezono mūsų laidos komanda - dar labiau spalvingesnė, dar smagesnė“. Laidoje Vitalija ne tik vaidins, bet ir atliks muzikinius numerius.

Pati Vitalija prisipažįsta nuo vaikystės svajojusi tapti aktore. „Būdama dar visai mažytė iš mamos spintos išsitraukdavau suknelių, sijonų, karolių ir „kurdavau“ vaidmenis. Vaidindavau ir našlaitę, ir dainininkę, ir turtingą ponią. Kai baigiau mokyklą, ilgai mąsčiau, ką pasirinkti - muziką ar aktorystę. Tėvai įkalbėjo stoti į konservatoriją“, - prisimena Vitalija.

Todėl jai laidos „Laba diena“ pasiūlymas sujaudino iki sielos gelmių. „Gal dar ne vėlu? Gal man pavyks? Moku pasakoti anekdotus, kai juos suskeliu, žmonės juokiasi pilna burna. Gal tikrai turiu talentą? Pažiūrėsim - pamatysim. Įvertins žiūrovai“, - sakė Vitalija.

Arčiausiai prie širdies Vitalija - komediniai vaidmenys. „Laba diena“ - labai smagi laida. Jei pavyktų prajuokinti, gal išeitų ir sujaudinti. Norėčiau kokiame nors seriale suvaidinti vienišą, vyro paliktą moterį, nelaimingą. Moku ir juoktis, ir verkti, man nebaisios kameros“, - pasakojo žinoma dainininkė.

Pačiai Vitalijai patinka stebėti, kaip vaidina L. Kalpokaitė, S. Balandis, A. Večerskis, O. Dautartaitė.

Vitalijos Katunskytės debiutas humoro laidoje „Laba diena“ - nuo naujojo LNK sezono.


Šiame straipsnyje: Vitalija KatunskytėLaba diena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių