Vištų paniškai bijanti Gintarė Valaitytė „pirš“ ūkininkus

Jau ateinantį antradienį, balandžio 24-ąją, 19.40 val. TV3 eteryje bus sulaužyti visi mąstymo apie kaimuose, vienkiemiuose ir nuošaliose vietovėse gyvenančius ūkininkus stereotipai.

Antrojo sezono įvadinė pikantiškiausios pažinčių laidos „Ūkininkas ieško žmonos“ serija parodys, kokie išsilavinę, darbštūs ir atsakingi ūkininkai gyvena mūsų gimtojoje Lietuvoje.

Tačiau iki visiškos laimės jiems trūksta moteriško švelnumo ir jį ūkininkai pasiryžę rasti TV3 projekte „Ūkininkas ieško žmonos“.

Visų projekto gerbėjų laukia staigmena – ūkininkų ir ūkininkaičių „piršlienės“ vaidmens šiemet imsis žavioji ugninių plaukų savininkė – merginų grupės „ŠarkA“ narė Gintarė Valaitytė.

Kaimas Gintarei – ne svetimas. Ji moka ir karvę pamelžti, ir daržus ravėti, ir kitus rimtus ūkio darbus dirbti, tik prisipažįsta jaučianti panišką baimę... vištoms!

„Filmuojant ūkininkus įvairiose Lietuvos vietovėse, man atgijo daugybė šiltų, malonių prisiminimų iš vaikystės. Mane iš tikrųjų papirko ūkininkų paprastumas ir nuoširdumas, tad galiu garantuoti, kad vyrą trokštančios susirasti moterys tikrai turės iš ko rinktis. Jie drąsūs, verslūs, nuoširdūs, ambicingi ir neišpuikę, kitaip nei miestuose gyvenantys vyrai“, – pasakoja vaikystėje Žemaitijoje kaime vasaras leisdavusi G. Valaitytė.

Filmuojant „Ūkininkas ieško žmonos“ įžanginę seriją Gintarė suprato dar ir tai, kad gyvenimas kaime – tiesiog tobulas!

Pernai TV3 eteryje startavusiame šou ieškoti šeimyninės laimės ir antrosios pusės pasiryžo penki Lietuvos ūkininkai. Šiemet projekto vedėja G. Valaitytė lankysis pas naujus ūkininkus, kurie pakvies visas TV3 televiziją žiūrinčias žavias kaimo darbų nebijančias moteris rašyti laiškus ir prisistatyti. Kas jie, kokiems ūkiams vadovauja ir kokio charakterio moterys jiems patinka, G. Valaitytė atskleis jau ateinantį antradienį 19.40 val. per TV3.

Pernai parodyta pristatomoji ūkininkų laida sukėlė tikrą sensaciją – vos per vieną naktį ūkininkų anketas socialiniuose ir pažinčių tinklalapiuose užplūdo tūkstančių norinčių susipažinti moterų laiškai. Tačiau pažinčių šou žaidimo taisyklės griežtos – ūkininkus turi pasiekti speciali internete esanti anketa arba moterų ranka rašyti laiškai. Kaip tik pagal juos vyrai labiausiai patikusias damas jau po mėnesio pakvies į susipažinimo pobūvį. Kandidatės į ūkininkų širdis turės labai pasistengti, nes tik penkios jų bus pakviestos į antrąjį pasimatymą.

Pirmasis „Ūkininkas ieško žmonos“ sezonas buvo lemtingas dviem poroms. Po kelionės į saulėtąją Turkiją susikabinusios už rankų į Lietuvą grįžo dvi ūkininkų poros – Edas ir Asta bei suvalkietis Darius ir jo simpatija Gintarė, kurie bendrauja iki šiol.

Projekto dalyviai po šou tikino patyrę vieną nuostabiausių nuotykių gyvenime. „Tai geriausia gyvenimo vasara“, – tikino „Ūkininkas ieško žmonos“ dalyviai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių