Visą tiesą atskleis „DNR kodas“

Iki pat šių dienų mokslininkai neįrodė, o gal ir net nesistengė įrodyti, kad žmogaus genuose gali būti užkoduota neištikimybė, polinkis į avantiūras ar... priklausomybė nuo iš kojų verčiančių spektaklių. Ir nereikia nieko įrodinėti, nes „Domino“ teatras, švęsdamas antrąjį savo gimtadienį, pristato premjerą - situacijų komediją, kurioje visos gyvenimo tiesos taps daugiau nei aiškios.

Vos pavasariui pasibeldus, kovo 18 ir 19 dienomis „Domino“ teatre šifruosime paslaptingą „DNR kodą“.  Spektaklio premjeros taip pat įvyks kovo 25 dieną Kaune ir 30 dieną Mažeikiuose. 

Populiarus aktorius, muzikantas ir režisierius Kostas Smoriginas atgaivino kultinę komediją apie labai opias, tačiau dar labiau komiškas tėvų ir vaikų problemas.

Sūnus įsimyli prekybos centre dirbančią merginą, tačiau tėvams neatrodo, kad ji galėtų tapti jų šeimos nare. Tėvai randa ypatingai originalų būdą šiai „problemai“ spręsti - tėtis sugundo sūnaus draugę! Situacija tampa dar labiau komplikuota, kai mergina ima susitikinėti su abiem: tėvu ir jo atžala. Tačiau ir tuo istorija nesibaigia. Pasirodo, mergina yra nėščia, tačiau jos vaikas tikrai neturės nė vieno iš jų DNR! Veiksmo pabaigoje sumanioji pardavėja vakarieniauja su jaunuoliu, jo tėvu ir jo žmona. Viskas baigiasi vestuvėmis. Kaip manote, kas su kuo susituokia? 

„DNR kodas“ - tai žymaus šiuolaikinio Rusijos kino scenaristo Olego Danilovo komedija, melodrama arba tiesiog šeimyninė idilija apie mūsų gyvenime pasitaikančias kryžkeles, „posūkius į kairę“ ir pokyčių troškulį.

Spektaklyje pamatysime žiūrovams jau gerai pažįstamą „laukinę moterį“, kurios naujai kuriamas personažas intriguos žiūrovus, suviliodama  ne tik sūnų, bet ir jo tėvą. Apsukrios ir viską žinančios žmonos vaidmuo buvo pasiūlytas K.Smorigino žmonai Daliai Brenciūtei. Spektaklyje taip pat pamatysime tokius teatro scenos vilkus kaip Algirdas Latėnas ir Dovilė Šilkaitytė. Dėl meilės pametusio galvą sūnaus vaidmuo atiteko žiūrovų numylėtiniam Sergejui Ivanovui ir Ignui Ciplijauskui.

Profesionaliai aktorių kuriami, spalvingi ir originalūs charakteriai priverčia pažvelgti per komiškumo prizmę į problematiškos visuomenės kasdienybę, kreivame veidrodyje pamatyti save, savo artimuosius arba kaimynus, bet, svarbiausia, iš visos situacijos skaniai pasijuokti. Gal būtent laimingo gyvenimo paslaptis ir slypi po kiekvieno iš mūsų DNR kodu? Kas iš tikrųjų slepiasi po DNR kodu? Netikėtas kodo šifras, bet tik pačioje veiksmo pabaigoje...

Bilietus jau galima įsigyti www.bilietai.lt.


Šiame straipsnyje: DominoDNR kodasSmoriginas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių