Violončelininkų trio „Melo –M” grįžta į Kretingalę

  • Teksto dydis:

Antrojo  klasikinės muzikos „Jaunųjų talentų” festivalio baigiamąjame koncerte grieš  violončelininkų  trio iš Latvijos “Melo- M”. Koncertas vyks Kretingalės evangelikų bažnyčioje, rugpjūčio 16 d., 18 val. 

Nedideliame  Kretingalės miestelyje šią vasarą koncertavo talentingi, jauni, gabūs muzikai – Ieva Prudnikovaitė su 4Tango, Mstislavo Rostropovičiaus labdaros ir paramos fondo stipendininkai, o ateinantį šeštadienį pakvies  svečiai iš Latvijos, grupė „Melo-M”.

Organizatoriai sukūrė didelę šventę miestelėnams dovanodami  tokius išskirtinius pasirodymus.
„Melo-M” grupę iš Latvijos sudaro: Kārlis Auzāns, Miķelis Dobičins ir Janis Pauls. 2005 m. įsikūrę violončelininkų trio girežia tiek klaiskinius tiek populiarius, visiems žinomus kūrinius.

Vaikinai užburia savo žavesiu, nuoširdumu ir žinoma profesionalumu. Grupė koncertuoja visame pasaulyje, yra kviečiami į svarbiausius renginius, pasirodymus, apdovanojimus.

Pirmąjame festivalyje sėkmingai debiutavę violončelininkai jau šį šeštadienį vėl grįžta į Kretingalę. Organizatoriai tikina, kad baigiamąjame koncerte netruks geros nuotaikos, smagių netikėtumų, o  violončelės virtuozai tikrai nepaliks abejingų.

Visi laukiami rugpjūčio 16 d., 18 val. Kretingalės bažnyčioje.

Koncertas nemokamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių