Violeta Tarasovienė vienam vakarui mylimąjį iškeis į merginą

LNK muzikinis projektas „Lietuvos balsas“ pildo talentingų dainininkų svajones. Jau šį sekmadienį, per Velykas, griausmingai startuoja trečiasis, pats svarbiausias šou etapas – „Finalinės kovos“.

Jose projekto dalyviai ruošia išskirtinius pasirodymus. Štai balsingoji kaunietė Julija Jegorova dainuos populiarų hitą su savo Mokytoja Violeta Tarasoviene.

- Julija, kaip reagavai, kad būtent tau pasiūlė sudainuoti bendrą kūrinį su tavo Mokytoja Violeta?

- Viskas nutiko taip: pasitikrinau savo elektroninį paštą, jame radau laiškelį nuo Violetos. Pamaniau, kad atsiuntė kokią nors bendrą informaciją, o iš tiesų laiške buvo prisegta mūsų dueto daina. Labai nustebau, nes man tas buvo visiškai netikėta. Aš ypač džiaugiuosi, kad buvau išrinkta dainuoti su savo Mokytoja. Man didelė garbė ir įvertinimas, jog Violeta pasirinko būtent mane. Dievulėliau mano, ji pasirinko mane! Jausmas liejosi ir vis dar liejasi per kraštus.

- Kokį kūrinį dainuosite kartu su Mokytoja?

- Dainuosime Violetos ir Viliaus Tarasovų atliekamą dainą „Kaip senais laikais“. Tiesą sakant, iki šiol man ji buvo visiškai nežinoma, todėl mokytis ją tenka nuo nulio. Bet nieko bloga – bus nauja, nenudrožta.

Šis kūrinys man ypatingas jau vien todėl, kad jį atliksiu su Violeta. O ir šiaip jis labai žaismingas, nuotaikingas, ir man itin artimo stiliaus, todėl neabejoju, kad tikrai gražiai skambėsime drauge su Violeta (šypteli).

- Su V. Tarasoviene „Lietuvos balse“ bendradarbiauji daugiau nei tris mėnesius. Ko iš šios asmenybės išmokai?

- Iš Violetos semiuosi optimizmo, kurio man lyg ir šiaip netrūksta, tačiau ji mane įkvepia drąsiai žengti į priekį. Ji labai sceniška – tikra scenos profesionalė. Iš Violetos išmokau būti dar drąsesne ir scenoje žibėti gražiausiomis spalvomis.

- Jei reikėtų trumpai apibūdinti Violetą, kokius 5 žodžius pasirinktum?

- Charizmatiška, talentinga, šilta, bendraujanti, profesionalė.

- Jau šį sekmadienį „Lietuvos balse“ tavęs laukia itin svarbi išlikimo kova. Kaip esi nusiteikusi?

- Labai laukiu sekmadienio. Kaskart, kai apie tai pagalvoju, man pilve skraidžioja drugeliai. Tokie dideli, tarsi gigantai. Žinau, kad manęs laukia svarbus pasirodymas, svarbi kova, nes viena mūsų komandos narė turės šį projektą palikti.

Aš nusiteikusi labai gerai, dainuosiu savo svajonių dainą, noriu kuo geriau pasirodyti ir tikiu, kad mano noras išsipildys.

Širdis jaučia, kad man tą dieną nusišypsos laimė. Tikiuosi žiūrovų palaikymo, nes dainuosiu būtent jiems. Širdyje ir gyvenime aš esu kovotoja ir niekada nepasiduodu, todėl ir šį kartą nugalėsiu savo jaudulį ir pavarysiu.

Įspūdinga „Finalinių kovų“ premjera su geriausiais Lietuvos dainininkais ir „Eurovizijos“ nugalėtoju Aleksandru Rybaku jau per Velykas, balandžio 8 dieną, 19 valandą, gyvai „Pramogų arenoje“ ir tiesiogiai per LNK. Bilietus į grandiozinį koncertą platina „Bilietai.lt“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių