Vilniuje – nemokamas koncertas „Lygūs nereiškia vienodi“

Lygūs nereiškia vienodi. Šis šūkis susirinkusius Vilniaus Rotušės aikštėje lydės visą sekmadienio, birželio 20 d., pavakarę.

18 val. sostinės gyventojams ir miesto svečiams koncertą dovanos ir sveikins Europos lyčių lygybės institutas, oficialiai pradedantis savo veiklą Vilniuje.

"Lyčių lygybė praturtina žmonių gyvenimus - tiek moterų, tiek vyrų, taip pat sudaro sąlygas asmenybei ir talentui skleistis", - teigia renginio vedėjas Rolandas Vilkončius. Pasak jo, renginyje linksmai ir turiningai praleisti vakarą bus galima kartu su visa šeima.

Scenoje gros vienos profesionaliausių Lietuvos muzikos grupių - "Empti", "Saulės kliošas", "Skamp" ir Jurga.

Netrūks atrakcijų ir per pertraukėles. Bus galima dalyvauti linksmose viktorinose apie vyrų ir moterų lygybę, o teisingai ar išradingai atsakiusieji į klausimus laimės šaunių prizų.

Džiugių emocijų pasisems ir mažiausieji – vaikai bus pakviesti dalyvauti piešimo maratone, kuriame sukurtais darbais Europos lyčių lygybės instituto darbuotojai vėliau papuoš savo biurą.

Koncerte dalyvaus ir garbės viešnia, Europos Komisijos Viceprezidentė Viviane Reding. Ji paskelbs apie Instituto logotipo sukūrimo konkursą - teisę jame dalyvauti turės visi Europos Sąjungos gyventojai.


Šiame straipsnyje: koncertaslyčių lygybė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių