VII fortas – lietuviška tragedija vokiškoje pakuotėje

Grįžti į straipsnį

gebelsas

gebelsas portretas
aciu Dievui kad surasti kaltieji.... pasirodo vokieciai kalti kad lietuviai uzdubasino tukstancius apipjaustytu zydu.... saunuoliai istorikai! toliau taip.... netgi kOLUMBAS yra lietuvis kai kuriu bumblausku nuomone....

marka

marka portretas
Tui sukils zydai aiskindami "Nesamone zydai nebuvo vokieciu tarnai ir nesaude savu zmoniu" paduos i teisma atvyks izymus advokatas is amerikos, ir prasys milijoniniu kompensaciju aceit uz zmeista.

2 Marka

2 Marka portretas
Straipsnį perskaityk dar kartą. Tik dabar įdėmiai.

marka

marka portretas
ner ko man cia skaitinet po kelis sikius, jau taip yra buve ir nesiki, televizija+teismai+kalba vien tik apie pinigine kompensacija ten irgi bucvo pasakyta kad zydai tarnavo vokieciams o poto KGB'istams

marka

marka portretas
Zinot as geriau jau atsiprasysiu zydu ir paneigsiu savo zodzius, nes man pasake kad galiu jau kaupt dziuvesius, .

AL To

AL To portretas
"...surežisuotose..." lietuviu nereikejo režisuoti: patys tvarkesi su zydelkom, vaikais ir seniais... be režisuros. zudikai mate, kad vokieciasms nusispjauti... tai pasinaudojo proga pralobti zydu - kaimynu turtu. graudu, bet tokia tai gedinga tiesa.

AL To

AL To portretas
ir dar "...nuo sužvėrėjusių lietuvių.." gal tai tokia igimta savybe, juk paveizejus kas siandien darosi Lietuvoj, matai, kad tai tiesa. pjaunam galvas, vystom pedopilija, kaimo ereliai siaucia kaimuose ir keliuose, padegimai, reketas...

AL To

AL To portretas
Tikslas " … įrodyti, kad žydų žudynėse dalyvavo ne lietuvių tauta, o pavieniai jos atstovai.." dar viena citata: "… ypač Kaune – žydai patys ginkluodavosi ir aktyviai dalyvaudavo puldinėjimuose ir padegimuose. Be to, Lietuvos žydai glaudžiausiai bendradarbiavo su sovietais. Iš viso Lietuvoje buvo nužudyta 71 105 žydai..". Skustagalviai jau "prilipo" prie skaiciaus 71105. Paskutine pastaba: Martinas Lutheris Kingas: „Didžiausia nelaimė – ne tai, kad blogi žmonės savivaliauja ir engia kitus, o kad geri žmonės šitai matydami tyli“. (?) : Bijokite abejingų, nes dėl jų abejingumo vyksta visos blogybės pasaulyje. (?): Blogiau, kad didžioji civilių gyventojų dalis buvo pasyvūs stebėtojai – o vėliau dalyvavo aukų turto dalybose.

hmmm

hmmm portretas
Tai kur tas VII fortas?Gal Vokietijoj?

Eugenijus

Eugenijus portretas
Rusams nugalejus vokiecius,daugelis zudiku sulindo i miskus ir is krumu saudydavo i taikius gyventojus,kol patis nebuvo sunaikinti,ar priversti pasiduoti.Tai buvo banditai,bet ne dabar.Dabar jie partizanai ir tautos didvyriai.Geda!!!!

10-tam

10-tam portretas
jevgenijui, puiku, kad lietuvos vyrai išėjo į miškus ir "dubasino" KGB-istus,įskaitant žydus, kurie išvežė ir išžudė jų šeimas. Lietuviai atliko savo pareigą prieš tėvynę ir tautą, gaila, kad ne visiems dar atkeršijo. Jei tau nepatinka, nusigraužk pirštus. Bet lietuviai partrizanai - didvyriai, o tavo mylimi ruskiai ir žydai jų pakalikai yra tikri tikriausi stribai. jei nepatinka tokia nuomonė, pasikark.

tai

tai portretas
cia ir bus tie lietuvos partizanai ,ir rezistentai kurie dabar vadinami lietuvos gynejais,ir kovotojais.

Galerijos

Daugiau straipsnių