„Vienas prieš visus“: Arnoldą Lukošių keičia Algis Ramanauskas

LNK žaidimo „Vienas prieš visus“ vairas perduodamas Algiui Ramanauskui. Iki šiol šį azartišką LNK žaidimą vedė Arnoldas Lukošius. A.Ramanauską žaidimo vedėjo amplua žiūrovai pamatys jau kovo pabaigoje.

„Arnoldas Lukošius - puikus profesionalas ir žmogus, charizmatiška asmenybė, ir netgi numanau, koks projektas jam netrukus bus pasiūlytas. Tačiau šiuo metu jaučiu, jog projektui reikia naujos energijos. Algis yra būtent tas žmogus, kurio jau labai seniai laukė TV viktorinos žanras. Manau, kad tai bus dar viena jo, o gal net ir pati ryškiausia žvaigždžių valanda“, - dėstė  žaidimo „Vienas prieš visus“ prodiuseris Laurynas Šeškus.

„Vienas prieš visus“ - rimtas, azartiškas, daugelyje šalių populiarus projektas. Jį  vesti bus vienas malonumas, ypač turint omenyje, kad studijoje susirinks išprusę ir valingi žmonės. Toks žanras - nauja sfera, niekada nevedžiau viktorinos, ir man tai yra iššūkis“, - premjeros išvakarėse sakė naujasis „Vienas prieš visus“ vedėjas   Algis Ramanauskas.

Pirmoji „Vienas prieš visus“ laida su Algiu bus speciali, joje žais LNK laidų vedėjai - Rolandas Vilkončius ir Audrė Kudabienė. Visi jų laimėti pinigai bus pervesti į artėjančios LNK Gerumo dienos fondą.

Nuo sezono pradžios žaidime „Vienas prieš visus“ išdalyti daugiau nei 125 tūkstančiai litų. Didžiausias laimėjimas kol kas priklauso Vilniaus operos ir baleto teatro pianistei Olgai Eleonorai Taškinaitei, laimėjusiai prieš pusšimtį žaidėjų ir susišlavusiai metų atlyginimą - 26 tūkstančius 200 litų.

„Vienas prieš visus“ - ketvirtadieniais 20.30 val. per LNK



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių