Vienas prieš vieną: A.Ramanauskas prieš A.Lukošių

LNK žaidimo „Vienas prieš visus“ vairas perduodamas Algiui Ramanauskui. Rudenį ekrane pasirodžiusią azartišką laidą iki šiol vedė Arnoldas Lukošius.

Bendra tarp šių dviejų vyrų turbūt tik tai, kad abu iš tolo šviečia plikai skustomis galvomis.

„A.Lukošius labai simpatiškas žmogus ir puikus profesionalas, manau, kad netrukus atsiras prodiuseris, kuris pasiūlys jam kitą darbą televizijoje, - gražią atsisveikinimo kalbą kolegai išrėžė projekto prodiuseris Laurynas Šeškus. - O su naujuoju vedėju turime progą suteikti projektui kitokios energijos. Neįsivaizduoju kito žmogaus, kuris taip tiktų šiam projektui. Galiu net pasakyti, kad jei nebūtų kilusi mintis apie A.Ramanauską, ko gero, nebūtume išvis keitę vedėjo.“

L.Šeškus patikino, kad A.Ramanauskas TV viktorinos vedėjo amplua žiūrovams neprimins jokio kito jo kurto ar kuriamo personažo. „Vienas prieš visus“ vedėjas - tikrai išprusęs, protingas ir šiltas žmogus“, - visus potencialius žaidimo dalyvius, kuriuos galėtų atbaidyti kartais arogancija kvepiančios ar vulgarokos A.Ramanausko kalbos, ramino prodiuseris. Pasak L.Šeškaus, jau po pirmojo filmavimo, kai žaisti buvo pakviesti LNK laidų vedėjai Audrė Kudabienė ir Rolandas Vilkončius (jų laimėti pinigai bus pervesti į LNK Gerumo dienos fondą), tapo aišku, jog pašnekesiai per žaidimą nuo šiol bus ilgesni.

Žiūrovai A.Ramanauską kaip žaidimo vedėją pamatys jau kovo pabaigoje.

Beje, A.Lukošius dėl prarasto darbo neaimanuoja. Sako, kad, šiaip ar taip, filmavimasis žaidime „Vienas prieš visus“ nebuvo jo pagrindinė veikla.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių