Verslininkas loterijos laimėjimu pasidalijo su savo darbuotojais

Vienas italų verslininkas trečdalį loterijoje laimėtų 963 tūkst. eurų (3,3 mln. litų) padalijo savo darbininkams, kaip ir buvo žadėjęs.

"Jei aš laimėsiu, mes pasidalinsime laimikį", - sakė 38-erių Marco Colombo savo darbuotojams prieš šeštadieninį loterijos "SuperEnalotto" turą. Loterijos Aukso puode susikaupė daugiau kaip 130 milijonų eurų.

Pirmadienį metalo apdirbimo dirbtuves Turbigo mieste turintis italas ištesėjo savo pažadą - kiekvienam iš penkių darbininkų davė po 70 tūkst. eurų (240 tūkst. litų). Beje, dėl ekonominės krizės M.Colombo verslas šiuo metu nelabai sekasi.

Loto karštligė trečiadienį tebesiautėjo Italijoje, nes Aukso puode, kurio niekas nelaimi jau septynis mėnesius, susikaupė 131,5 milijono eurų. Tai yra rekordas visoje Europoje - ankstesniame rekordiniame Aukso puode buvo 126 mln. eurų.

Bažnyčia Italijoje trečiadienį paskelbė pavojų, kurį kelia lošimo stabo garbinimas. Katalikų žurnalas "Famiglia Cristiana" ragina loto rengėjus padovanoti Aukso puodą nukentėjusiems nuo žemės drebėjimo L'Akviloje.


Šiame straipsnyje: loterijaaukso puodas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių