V.Beckham susimažino krūtis?

Victoria Beckham, kaip skelbia bulvarinė spauda, neseniai pasidarė krūtų mažinimo operaciją, kad jos atrodytų natūraliau.

Mados dizainere tapusiai buvusiai dainininkei 1999 m. buvo atlikta pirmoji, o po dvejų metų - ir antroji krūtų didinimo operacija, rašo britų laikraštis „The Sun“. Tačiau praėjusį mėnesį buvusi grupės „Spice girls“ narė krūtinę susimažino, teigiama straipsnyje.

V.Beckham, kuri gyvena Los Andžele, šiuo metu esą sveiksta Prancūzijoje, o su ja yra jos vyras, futbolo žvaigždė Davidas Beckhamas ir trys jųdviejų sūnūs.

„Victoria jau kuris laikas norėjo, kad jos implantai būtų išimti. Ji manė, kad tai yra dalis jos senojo įvaizdžio: vešlūs plaukai, didelė krūtinė, netikras įdegis. Ji tas dienas jau paliko praeityje“, - laikraščiui sakė vienas šaltinis.

Teigiama, kad operacija jai buvo atlikta prieš tris savaites ir kad rezultatas jai labai patinka. Po operacijos V.Beckham buvo atvykusi į Londoną verslo reikalais, o paskui nuvyko į Prancūziją visiškai atsigauti ir pasimėgauti privatumu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių