Vargšu besidedantis Mino turi butą Klaipėdos senamiestyje

Grįžti į straipsnį

keistas rasinys

keistas rasinys portretas
Kas gi to sovietmeciu kvepiancio rasinuko autorius, jei jam kliuva, koki buta turi Mino. Tai jo reikalas ir ne jums spresti jis vargsas ar ne, nebent ta buvusioji jo moterele, nenoredama jam grazinti uz nama pinigu, zurnaliugas sukurste parasyti, arba net pati parase, juk grasino jam sukelti triuksma per visa Lietuva

nėra

nėra portretas
Jei butas nebuvo užgyventas kartu, tai prie ko čia tas butas? Namą kartu statė, tai per pusę tegul ir dalina. kas per nesąmonės? Kad turi kitą butą, tai jau namas jam nebepriklauso? :)

juokdariai

juokdariai portretas
koks kieno reikalas kiek butu turi, as namo irgi uz dyka neatiduociau, o dar tokiai sukciuvienei kaip Tina... kaip grezia ji visus... sukneles uz centus vaikuciams siuna, o is tevu penkiagubai nulupa.

butas

butas portretas
jie draugavo karto, kaip Mino teigia, nuo 2006 iki 2010, o butas atsirado nuo 2007 iki 2008, taigi butas uzgyventas kartu, nes kartu dirbo uzdirbo, Tina paliko jam buta, o sau pasiliko savo nama, bet Mino buvo negana, jis uzsimane visko, tai kas cia keisto? nesuprantu is kur cia ta dalybu tema atsirado, jeigu viskas draugiskai, juo lab Mino sako, kad sklypas su namo dezute buvo nupirktas 2004, dar tais laikais, kai Tina dar net nepazinojo Mino, tai ko ta nama liesti?O va butas, jau kita kalba, kartu uzdirbot, tai dalinkites, nera cia ko pyktis viesai

Pamastymui

Pamastymui portretas
Kaip ten butu su ju bendru ar nebendru turtu, nebenoriu klausytis jo dainu... Kokia romantika begali buti, kai vyras draskosi del kiekvienos smulkmenos?..

Galerijos

Daugiau straipsnių