A. Valinskas: N. Bunkė politikoje padarytų karjerą

Trečiadienį vyko pirmasis LNK laidos „Plikis ir ponia“ filmavimas. Jos metu vedėjų tandemas – Arūnas Valinskas ir Rūta Mikelkevičiūtė – kvotė savo pašnekovus gana rimta tema: kuo politika skiriasi nuo šou verslo. Štai vos prasidėjus laidos filmavimui A.Valinskas rėžė gana tvirtą savo nuomonę – Natalija Bunkė šou verslą turėtų keisti į politiką, rašo portalas 15min.lt.

„Mūsų pašnekovė Natalija Bunkė politikoje tikrai padarytų karjerą", – žiūrovams tvirtino A.Valinskas.

LNK studijoje filmuotoje  diskusijų laidoje elegancijos ekspertas Giedrius Drukteinis, politikė Rasa Juknevičienė, dainininkė ir laidų vedėja Natalija Bunkė, dainininkė ir buvusi politikė Donalda Meiželytė, dainininkas ir verslininkas Linas Karalius ir politikas Viktoras Uspaskichas diskutavo, kur gi geriau įmerkti rankeles – politikoje ar televizijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AS

AS portretas
NU JO...TU KARJERA JAU PADAREI...TIK NE SEME!!! DZIAUKIS TUO KA TURI IR NELIPK PER GALVAS..YRA RUSU PATARLE ...RADIVSIS PIT-dulkinti NESTANIT...

Balys

Balys portretas
Merkit nors ir uodegas į tą politiką, kol uodegų dar neprrišalot. Tiktai va matosi, kad kas iš politikos į balaganą (Rasa Juknevičienė), o kas iš turgaus balagano gviešiasi politikon (BunkėZvonkėTralialia).

Tiesa

Tiesa portretas
Natalija Bunke - taip!Ji veikli moteris.
VISI KOMENTARAI 49

Galerijos

Daugiau straipsnių