Valentino dienos dovanos meilužėms – dvigubai brangesnės nei žmonoms

Didžiojoje Britanijoje Valentino dienos proga meilužių dovanoms vyrai išleidžia dvigubai daugiau pinigų nei savo žmonoms, rašo „Orange News".

Apklausus 3256 neištikimų vyrų Didžiojoje Britanijoje, pastebėta, kad dauguma vyrų Valentino dienos proga išleidžia apie 200–300 svarų sterlingų (800–1200 Lt) savo meilužių dovanoms. Tuo metu savo žmonoms perka dovanas, kurių kaina siekia nuo 50 iki 100 svarų sterlingų (200–400 Lt).

Tyrimas taip pat atskleidė, kad 15 procentų apklaustų vyrų yra linkę pirkti deimantus savo meilužėms, o ne žmonoms.

11,9 procentai apklaustųjų savo meilužėms yra linkę pirkti apatinį trikotažą, o 12,5 procentų apklaustųjų savo žmonoms dovanoja šokoladą ir gėles.

Septyni iš dešimties apklausos dalyvių sako, kad planuoja susitikti su savo meilužėmis vasario 13 dieną, o žmonoms paaiškinti, kad tą dieną „ turės dirbti iki vėlumos".

Neištikimos žmonos teigia, kad daugiau pinigų išleidžia pirkdamos Valentino dienos dovanas savo vyrams, o ne meilužiams. Jos planuoja išleisti mažiau nei 50 svarų sterlingų meilužių dovanoms, o savo vyrams išrinkti dovanas, kurių vertė nuo 200 iki 300 svarų sterlingų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

niekis

niekis portretas
Pasirodo iš tikrųjų. Nagi pasiskaičiuokite
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių