Valentino dienai LNK rengia rekordinį pasimatymą

Artėjančios Meilės dienos proga pirmą kartą Lietuvoje rengiamas rekordinis pasimatymas, kuris, tikimasi, pateks į Lietuvos rekordų knygą.

Vieniems meilėje sekasi, kitiems - ne. Bet Šv. Valentino diena artėja ir tą dieną būti vienam liūdna. LNK televizija kviečia visus į aistringą ir linksmą nuotykį - dalyvauti Šv. Valentino akcijoje „Gera būti dviese“, šiame šou patikrinti jau turimą arba surasti savo antrąją pusę ir laimėti automobilį.

Net 100 vienišų vaikinų ir merginų bus pakviesti į paslaptingą pasimatymą Trakuose. Rekordinis pasimatymas vyks turnyro principu - 50 merginų turės progą pabendrauti su 50 vaikinų. Po pasimatymų maratono  kiekvienas užrašys patikusius kitos lyties atstovus. Susumavus rezultatus bus atrinktos 7 naujųjų įsimylėjėlių poros, kurios bus pakviestos į žaidimo „Gera būti dviese“ finalą LNK studijoje.

Akcijos „Gera būti dviese“ finale dalyvaus ne tik naujai iškeptos, bet ir laiko patikrintos poros. Finale susirungs 7 rekordinio pasimatymo ir  7 gyvenimo patikrintos poros. Finale poros kovos dėl pagrindinio prizo - automobilio „Škoda Fabia“. Be to, 14 laimingųjų mėgausis romantiškais savaitgaliais SPA ir pramogų centre. Patekti į žaidimą galima perkant kavas bei šokoladus ir registruojantis internete arba trumpąja žinute.

Žaidime antrosios pusės ieško ir vyresnio amžiaus moterų numylėtinis dainininkas Radži bei seksualioji „Olialia“ mergaitė Aušra Venckūnaitė.

„Vaikinas, norintis užkariauti mano širdį, turėtų būti sportiškas, gerbiantis moteris, įdomus ir protingas, geras humoro jausmas jam taip pat nepamaišytų”, - svajonių vyro savybes vardijo gražuolė A.Venckūnaitė. „Tikiuosi, pavyks susipažinti su įdomia ir protinga mergina”, - šypsojosi Radži.

Ar Radži su Aušra pavys surasti antrąsias puses, paaiškės LNK Šv. Valentino žaidime „Gera būti dviese“. 

 


Šiame straipsnyje: LNKValentinorekordas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių