Vakarienė ir koncertas aklinoje tamsoje

Tamsa. Kvapas. Skonis. Klausa. Lytėjimas. Ketvirtadienį, nuo 19 valandos restorane "Svarstyklės" vyks šventinė vakarienė ir koncertas visiškoje tamsoje - "Vakarienė aklai".

Renginio organizatoriai kviečia į šventinę labdaros vakarienę skirtą pajusti nelengvą aklųjų ir silpnaregių gyvenimo būdą.

Organizatoriai kviečia visus pabūti prietemos pasaulyje. Tuomet, kai sunkiai matai. Bet visą dėmesį sutelksite į pojūčius: geriau girdėsite muzikos garsus, kaimynų šnabždesį, užuosite maisto kvapus, geriau jausite skonį - saldu ar aštru, aplinką - šalta ar karšta?

Restorano svečius pasitiks ir vakaro metu koncertuos Kauno apskrities silpnaregių ugdymo centro atlikėjai. Koncerto metu tamsoje, svečiai mėgausis šventine vakariene. Vėliau vyks muzikinės grupės "DixXband" džiazo koncertas, kuris netrukdys skanauti deserto, atsigerti kavos.

Tai - labdaros vakaras. 50 procentų surinktų lėšų bus skiriama Kauno apskrities silpnaregių ugdymo centro vaikų talentų ugdymui.

Lapkritį mes jau galime pamatyti krentančias snaiges ir džiaugtis jomis. Sužinoję, jog kieme sninga, aklieji taip pat bėga į lauką. Jie taip pat nori pasidžiaugti snaigėmis - tik jas nepamatyti, bet pajusti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių