Vaiva Mainelytė: mūsų šeimoje nėra smurto

Šį pirmadienį, gegužės 28-ąją, 20.10 val. TV3 eteryje įvyks naujausio lietuviško serialo „Be namų“, pastatyto remiantis Daivos Vaitkevičiūtės bestseleriu „Trise prieš mafiją“, premjera.

Vieną pagrindinių vaidmenų daugiaserijiniame pasakojime sukūrusi aktorė Vaiva Manelytė, ką tik už viso gyvenimo nuopelnus kino profesionalų apdovanota prestižine „Auksine gerve“, parodys, kaip svarbu šeimoje tikėti ir... pasitikėti.

TV3 seriale V. Mainelytė įkūnys tvirtą nuomonę turinčią ponią Genovaitę, o jos žentą – gudrų verslininką Algirdą vaidins talentingasis kolega Andrius Bialobžeskis. Tikrovėje jiedu – vienas kitą labai gerbiantys kolegos, tačiau televizijos filme tarp jų kils daug žaibų.

„Seriale mano dukterį įveikia onkologinė liga. Kaip ir kiekviena savo vaiką beprotiškai mylinti motina, kaltę ims versti žentui: buvo nepakankamai atidus, žiūrėjo tik savo gerovės, per dažnai važinėjo į Rusiją, o jauną gražią dukterį vieną paliko namie rūpintis vaikais, – apie santykius su A. Bialobžeskio veikėju pasakoja V. Mainelytė. – Šioje istorijoje Genovaitė taps vaikaičius auginančia močiute. Kartu ji pradės rūpintis ir kitais likimo nuskriaustaisiais: suburs mezgėjų klubą ir mezginius bei už juos gautą pelną paskirs vaikų labdarai.“

Moters, besąlygiškai mylinčios vaikus, emocijos garsiai aktorei nėra svetimos. Savo šeimos narius Vaiva gaubia meile ir dėmesiu. „Mūsų šeimoje nėra smurto. Duktė užaugo nežinodama, kas yra diržas. Viską įmanoma pasiekti kantrybe, švelnumu ir meile“, – pasakodama šypsosi V. Mainelytė.

Ji įsitikinusi – kuo didesnę vaikai jaučia artimųjų meilę, tuo didesnę širdį ir patys užsiaugina. „Be to, su vaikais nereikia veidmainiauti. Net ir gražiausias melas sukelia nepasitikėjimą ir santykių gali nebesugrąžinti“, – įspėja aktorė.


Šiame straipsnyje: Be namųVaiva Mainelytė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių