V. Katunskytė: nuojauta man padėjo ištraukti iš kilpos sūnų gyvą

Dainininkė Vitalija Katunskytė LNK laidai „Pasaulis X“  pirmą kartą prisipažino, kad per visą gyvenimą jos niekuomet nebuvo apvylusi intuicija. Stiprios nuojautos veikimą pajuto ir  aplinkiniai.

„Gyvenimas yra gyvenimas ir žmogui duota galimybė judėti kartais priverčia jį atsidurti ne pačiose geriausiose situacijose“ , – šį antradienio vakarą paskos Vitalija, prisimindama kraupią avariją, kurį įvyko Vokietijoje ir kurią  moteris nujautė dar besikraudama lagaminą. Būsimos kelionės ženklai rodė, kad reiktų  atsisakyti planų, tačiau dainininkė nepaklausė savo vidinio balso ir tik per  atsitiktinumą liko gyva.

Tokių lemtingų pranašiškų įspėjimų būta ne vienas. Nuojauta nuolat slėgė ir aišku, turėjo skaudžią atomazgą, tuomet, kai Vitalijos sūnus pirmą kartą buvo suimtas ir nuteistas kalėti. Šiandien pasukus laikrodį atgal, Vitalija, mano, kad  viso to priežastis yra sūnaus besąlygiškas domėjimasis praktine magija ir  dažnas dalyvavimas spiritizmo seansuose. Žinoma moteris išgyveno  kraupią dramą, tuomet, kai jos dvylikametis sūnus nusprendė gyvenimą pabaigti  kilpoje.

„Tada manęs ir vėl neapvylė nuojauta. Nors atvykę medikai konstatavo mirtį, aš jaučiau, kad galiu jį dar išgelbėti“, – prisimena tas siaubingas gyvenimo minutes Vitalija Katunskytė, kuri vedina motiniškų instinktų paėmusi už kojų tiek kratė savo vaiką, kad šis kelis kartus atsikosėjęs visų nuostabai pradėjo kvėpuoti. Išgelbėjusi nuo mirties, Vitalija buvo bejėgė sūnų išgelbėti nuo kalėjimo. Moteris įsitikinusi, kad jos sūnus yra apsėstas ir jam reikalinga egzorcisto pagalba.

„Kitokio paaiškinimo nėra. Nuo mažens  jis vengdavo pokalbių apie Dievą ir tikėjimą, o užėjęs į maldos namus tapdavo neramus ir blaškydavosi“ – prisimena Vitalija. Žinomos dainininkės sūnaus dvasinę pragaištį komentuoja kunigas Artūras Kazlauskas, kuris mano, kad priklausomybę nuo piktosios dvasios žmogus privalo gydytis savo noru. Tuo įsitikinusi ir Vitalija Katunskytė, kuri mato, kad jos nuoširdžios maldos padeda jai nepalūžti, tačiau nepasiekia nusidėjusio sūnaus širdies.



NAUJAUSI KOMENTARAI

reikalingas jis cia

reikalingas jis cia portretas
jau geriau but mires ...

Dana

Dana portretas
Kiekviena motina,kas vaikui benutiktu ji gelbes iki paskutiniuju jegu.Turetumete tai suprasti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių